Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ekim '10

 
Kategori
Güncel
 

Çal oyna..

Çal oyna..
 

Obama'nın Türkiye ziyaretinde Başbakan ve Mecliste grubu bulunan siyasi parti liderleri ile ayrı ayrı başbaşa görüşmelerden doğan sonuçtan mıdır bilinmez, muhalefet liderleri Erdoğan'a gerektiği şekilde muhalefet görevlerini yapamıyorlar veya yapmıyorlar. Son örneğini Referandum oylamasında gördük.

Bunun iki nedeni var.

Birincisi; ya muhalefet liderleri gerekli donanıma sahip değiller, ya da; Obama'nın güdümünde bir siyaset izlenmektedir. Bana "ikincisi daha doğrudur" gibi geliyor.

Bakıyoruz, muhalefet liderleri bükemedikleri bileği tek-tek öpmeye başlıyorlar.

Önce Kılıçdaroğlu'nun Türban veya Baş örtüsü meselesindeki yaklaşımını gördük. Çözüm için Erdoğan'la sıcak temas halinde..

Bahçeli cephesine baktığımızda da aynı şeyleri görüyoruz.. Gerek Türban meselesi, gerekse sınır ötesi harekat için Erdoğan'a destek vermeye hazır olduğunu söylüyor..

Her iki konunun çözümünde, muhalefet liderlerin desteğiyle çözülüyor gözüntüsünde olsa da özellikle sınır ötesi terör meselesinin çözüm desteği Washington'dandır..

Siz şimdi bükemediğiniz Erdoğan'ın elini öpmeye başlayın bakalım birer birer..

Erdoğan'ı beğenelim-beğenmeyelim, sevelim-sevmeyelim. Washington, 2002 seçim itibari ile Erdoğan'ın Başbakan olmasını sağladı, dokuz yıldır görevinin başındadır. Son kullanım tarihini de Washington belirleyeceğine göre bize "çal oyna" düşmektedir..

İsteyen zeybek, isteyen halay, atabari, horon oynayabilir..Tercih sizin..

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..