Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '17

 
Kategori
İnternet
 

Çalınan Facebook hesapları nasıl geri alınır ?

Çalınan Facebook hesapları nasıl geri alınır ?
 

facebook hesabım çalındı


Facebook dünya üzerinden kullanılan en popüler sosyal paylaşım platformlarından bir tanesi ve bir çok kullanıcının hesabı tehlikede eğer Facebook hesabım çalındı ne yapmalıyım diyorsanız ve çalınan hesabı nasıl geri alırım? diyorsanız doğru yerdesiniz. Facebook artık bir çok kullanıcı için yalnızca bir  sosyal paylaşım sitesi olmaktan çıktı ve bir çok kişisel bilgilerini de barındırdığı bir iletişim aracı haline geldi. Bundan dolayı hesaplar çalındığında çok önemli bilgiler ve kişisel özel bilgilerde çalınmış oluyor. Bu da Facebook hesabının çalındığında ne kadar zor bir durumla ortada kalınabileceğini gösteriyor. Bu gibi durumlarda kullanıcılar ne yapacaklarını bilmiyorlar ve paniğe kapılıyorlar. Eğer sizin hesabınız olduğunu kanıtlayacak bir kaç bilgileye sahip iseniz hiç korkmanıza gerek yok ve aşağıdaki adımları yaparak bu durumdan çok kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz.
 
Facebook Hesabım Çalındı Ne Yapmalıyım ?
 
1- İlk öncelikle Buradaki linke gidiyoruz.
 
2- Ardından Hesabım bir başkasının eline geçti butonuna tıklıyoruz. Facebook hesabim çalindi
 
3- Ardından Eposta adresini girip sara seçeneğine tıklıyoruz. Facebook hesabim calindi 2
 
4- Eğer çalan kişi hali hazırda olan telefon numaranız ve maillerinizi silmediyse yeni bir şifre isteyebilirsiniz. Eğer bunlara erişiminiz yok ise bunlara artık erişimin yok mu seçeneğine tıklayın. Facebook hesabim calindi 3
 
5- Sizlerden yeni bir eposta veya telefon isteyecekler. Gerekli adımlara bu iletişim yoluyla devam edeceksiniz. Hesabınızın size ait olduğunu kanıtladıktan sonra hesabı alabilirsiniz. Gerekli adımları sizlere bildireceklerdir.
 
6- Facebook hesabim çalindi 4
 
Bu adımları yaptıktan sonra herhangi bir şekilde hesabınızı almama gibi bir şansınız yok ancak adımları uygularken bir sorunla karşılaşırsanız yada sormak istediğiniz bir şey var ise bizlere yorum atarak yardım isteyebilirsiniz.

İşlemler ardınan şöyle gelişecektir. Facebook destek ekibi yapmak istediğin değişiklik ile ilgili bir inceleme yapacaktır. Yaklaşık olarak 24 saat içerisinde sonuca ilişkin bir mail alacaksın ancak şunu söyleyebiliriz hesabına ilişkin paylaştğın bilgiler tutarlıysa hesabını mutlaka geri almış olacaksın.

Ahmet TÜRKKAN

https://www.androhaber.net/facebook-hesabim-calindi-ne-yapmaliyim-nasil-geri-alirim/

 
Toplam blog
: 26
: 8055
Kayıt tarihi
: 16.02.16
 
 

Ben Ahmet Türkkan özel bir şirkette ihracat müdürü olarak çalışıyorum. Aslında İngilizce Öğretmen..