Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '14

 
Kategori
Güncel
 

Çalışan kadınlar seks yapmıyor mu?

Çalışan kadınlar seks yapmıyor mu?
 

Görsel internetten alınmıştır.


İçimizde ne cevherler varmış da uygun ortam bekliyorlarmış ortaya çıkmak için. İşte şimdi uygun ortamı buldular ve mantar gibi bitmeye başladılar ortalıkta.

Çoğu da zehirli mi zehirli! Kan akıyor dillerinden, irin akıyor sözlerinden. Baktıkça, gördükçe, duydukça midem bulanıyor, başım dönüyor.

Ne istiyorsunuz kadınlardan Allah aşkına!

Kadınları öldürür, kadını suçlarsınız. Kadını döver kadını suçlarsınız, kadını aldatır, yine kadını suçlarsınız. Siz nasıl bir şeysiniz anlamadım ben.

Şimdi Nurettin Yıldız adında bir hocaefendi çıkmış bir vaaz vermiş Akit Gazetesinin internet sitesinde, akıllara zarar. Muhterem, vaazında;

“Her çalışan kadın, gözü doymamış erkek demektir. Çalışan kadın ya evlenmeyi erteleyerek erkeklerin evlilik sürecini baltalıyor ya da evli olduğu halde çalıştığı için yorgunluğu ve vakit darlığı nedeniyle erkeği ile ilişkisinde kadınlığı arızalıdır. Kadınlığı arızalı olduğu için erkeğin gözü açtır. O evinde erkeğini eksik bırakıyor erkeği de iş yerinde bir başka kadına tasallut oluyor. Böyle fuhuş değil ama fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor. Ayrıca çalışan kadın doğurmayan ya da az doğuran kadın demektir. Yani benim ümmetim zarar gördü.” Demiş. (gundem. Bugün. Com. tr)

Hay gözünüz doymadan, aç gidesiniz inşallah. Gözünüzü toprak doyursun!

Tüm çalışan kadınların yatak odalarını mı izliyorsunuz siz? Kimin ne kadar seks yaptığının çetelesini mi tuttunuz? Bu konuda hazırladığınız bir istatistikî veri mi var elinizde? Nasıl böyle akla zarar konuşursunuz?

Çalışan kadın seks de yapar, çocuk da doğurur, kocasını da kendini de doyurur, kariyer de yapar. Hiç boşuna arızalı demeyin. Bir arıza varsa, emin olun o çalışan kadınlarda değil, sizin düşünce yapınızda…

Eşi ev hanımı olup on tane çocuk doğurtup, üzerine kuma alan, o da yetmeyince hala başka kadınlara bakan, nice arızalı erkekler varken, fuhşa teşviki de kadınlara yapıştırdınız ya helal olsun size, sizin gibi düşünenlere… 05 Aralık 2014

 
Toplam blog
: 278
: 1431
Kayıt tarihi
: 20.11.10
 
 

Bir Kamu Kurumundan emekliyim. Bloğumda; yaşadıklarımı, çevremde gözlemlediğim olaylar ile kendi ..