Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Cameron Diaz ve Yalın Stili

Cameron Diaz ve Yalın Stili
 

http://pimood.com/cameron-diaz-ve-yalin-stili/


Bugün vizyona giren “Öteki Kadın” komedi filminin başrol oyuncusu Cameron Diaz. 1972 doğumlu, Amerikalı güzel ve sempatik oyuncu, 40'lı yaşlarını yaşarken, güzelliğinden ve fit vücudundan ödün vermiyor. Sarı saçları ve mavi gözleriyle herkesi etkisi altına alanCameron Diaz, vurucu bakışları ve sempatik gülüşüyle de ciddi bir hayran kitlesine sahip.

Bu hafta sonu için güzel bir alternatif oluşturan “Öteki Kadın” filminde de kendisini oldukça seksi ve alımlı bir bayan olarak göreceğiz.  Bu eğlenceli filmi seyretmeden hemen önce, size Cameron Diaz‘ın son dönemde giydiği birbirinden güzel kıyafetleri göstermek istedim.

Ünlü modacıların koleksiyonlarından seçtiği kıyafetlerin hepsini sade detaylarla birleştirmiş güzel oyuncu. Neredeyse hiç aksesuar kullanmayan Cameron Diaz, abartıdan uzak yalın stiliyle her zaman fark yaratan isimlerden biri. Düz fönlü ya da doğal topuzlu sarı saçları her zaman ışıl ışıl. Makyaj konusunda da oldukça tutucu olan güzel yıldızı çok abartılı bir makyajla görmemiz mümkün değil. Onun makyajında değiştirdiği yegane şey rujunun rengi. Sempatik tavırları, neşeli halleri ve yalın stiliyle her zaman çok beğendiğim Cameron Diaz'ın harika kıyafetlerini görmek için

http://pimood.com/cameron-diaz-ve-yalin-stili/ tıklayın.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..