Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '13

 
Kategori
Siyaset
 

Camilerde kan içtiler

Camilerde kan içtiler
 

netten alıntı


/BAZEN Binlerce insanın uykudan uyanmasını bir ağaç sağlayabiliyormuş bunu gezi parkı eylemiyle gördük./

*********

Gerçekte gezi parkının bulunduğu yerde eskiden mezarlıklar var imiş.

Daha sonra evrim değiştirerek bu zaman gelmiştir.

Taksim:Osmanlı zamanında sucuların; suyu, halka taksim ettikleri yer olması nedeniyle, Taksim olarak anılmaya başlanmış.

***********

Her şeye bir kılıf uydurarak kendilerini haklı çıkarmak artık akp nin alışkanlığı hale geldi. Olmayan bir şeye kendilerini inandırarak ya da öyle olduğunu sanarak ortaya atmaları da milleti yanıltmak ve inandırmak adına da çok acı…

Nasıl uyuyabiliyorlar yataklarında hiç mi vicdanları sızlamaz. Daha önce Silivri davalarındaki iddianamede bulunan “cami bombalama” eylemine benzer gezi eylemine ait bir iddia attılar ortaya “ camilerde içki içildi”

Camilere sığınan insanlara gönüllü doktorların müdahalesi ile vücutları “kan” içmiştir serum verilmiş ilaç içirilmiştir.

Bir caminin müftüsü bu insani yardıma kapıyı açtığı için görevden alınmıştır; bunu yalanlıyorlar ancak orada bulunan güvenlik görevlisi başka bir görevle buradan ayrıldığını söyledi. (Bu videoyu gazeteden izleyebilirsiniz.)

*************

GEZİ PARKININ gerçekte Kuveytli bir şeyhe satıldığı ve AKM yerine bir cami yapılması şartı olduğu ortada dönen rivâyetler arasında. Artık zaman gösterecek ne olduğunu. Hiçbir şey saklı kalamıyor sonunda çıkıyor ortaya…

*********** 

Gezi Parkı eylemlerine Polisin sert müdahalesi sırasında birçok insan ciddi biçimde yaralandı. Yaşamını yitiren gençler var aralarında.En son Ethem Sarısülük başından vurulmuştu. Ethem’in vurulma anı günler sonra ortaya çıktı. Görüntülerde polisin tabancasıyla ateş edişi videolarda açık bir şekilde ortada. Bu çocuk ne yapmıştır? Elinde silahla polise mukavemet mi göstermiştir ki polis kendini korumak adına mı tabancasını ateşlemiştir? Tazyikli su ile yerlerde sürüklenen vatandaşlar ne yapmıştır?

Direk üzerlerine atılan gaz bombaları ile gözünü kaybeden çeşitli yerlerinden yaralananlar, coplanmak,tekmelenmek,demir sopalarla dövülmek yetmemiş midir ki tabancayla ateşe başvurulmuştur?

**************

Masumâne başlayan eyleme polisin sert müdahalesi insanları tahrik etmiştir bunu kimse inkâr edemez. Dış ülkelerde destek amcıyla aynı eylemler yapılıyor ancak hiç kimsenin kılına zarar gelmiyor. Neden bizim ülkemizde başka türlü? Biz demokrasi ile yönetiliyoruz ama demokrasinin ilkeleri uygulanamıyor ne yazık ki!!!

*****************

Hani bize oy vereni vermeyeni de kucaklayacağız demişti bir zamanlar Recep bey

)- Daha sonra “al o oyunu da” git diyebildi vatandaşına

)- Derdini anlatmaya çalışan vatandaşa “ananı da al git” diyebildi.ve bunun gibi birçok örneği var zaten herkes biliyor bunu yazmaya gerek yok.

VE ŞİMDİ

)-Biz seçmenimizi evde zor zaptediyoruz  diyerek, şimdi niçin bunun tersini söylemektedir?

)-Bu sizler ve bizler demek değil midir?

)- Bu insanların fikirlerine karşı olmak ve kışkırtmak değil midir?

)-Halkının kendi fikrinde olmayanları “ÇAPULCU” diye nitelendirerek ayrımcılık değil midir?

)- Bu şekilde konuşarak insanları iç savaşa sürükleyeceği ihtimâlini hiç mi düşünmüyor?

)-Uzlaşma yerine neden hâlâ tehditvâri konuşmalar yapmaktadır?  Bunun nedeni anlaşılamamaktadır!!!

Bakın bu söylediklerime bir kanıt : Sanatçı Mehmet Ali Alabora tehdit edildi

Şehit polis  Mustafa Sarı’nın ağabeyi Adem Sarı, “Polisi göstericiler köprüden attı” iddialarına sert tepki gösterdi. Adem Sarı, bu tür spekülasyonlara yer verilmesinin kendilerini daha da üzdüğünü ifade ederek, “Mustafa düşmüştür, atıldığı iddiaları spekülasyon. Abim arkadaşlarıyla beraber göreve giderken düşüyor. Biz acımızı yaşamak istiyoruz” demişti.

AKP'li Şamil Tayyar twitter'da provokasyon yapmaya devam ediyor. Üstelik de şehit polisin üzerinden! ve bunu Mehmet Ali Alabora ile ilintili olarak yapıyor.
Peki ölen ve ciddi yaralananlar için ne diyebilir acaba???

**********

 
Toplam blog
: 467
: 145
Kayıt tarihi
: 16.05.11
 
 

Güzel Sanatlara tutkulu, Türk sanat müziği hayranı,  deniz ve İstanbul âşığı şiiryazar bir fâni....