Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '13

 
Kategori
Projeler
 

Çanakkale Şehitleri Anma Etkinliği

Çanakkale Şehitleri Anma Etkinliği
 

Çanakkale geçilmedi...Asla geçemeyeceklerde...


 

23-24 Mart 2013 tarihlerinde Çanakkale’de düzenlenecek olan" Şehitlere Saygı Bisiklet Turu" nun ikincisi “Şehitlere Saygı 2013” 18 Mart Bisiklet Grubu https://www.facebook.com/groups/18martbisiklet/ organizasyonunda Çanakkale valiliği ve Çanakkale Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilecektir.
 
Geçen sene (2012 ) katılım oranı çok fazlaydı. Bu sene biraz daha fazla katılımcı beklenmektedir. Organizasyon yetkililerin söylediklerine göre, geçen seneki katılımcı sayısı beşyüz, bu sene daha da fazla en az yediyüz kişi beklediklerini, biisikletçiler dışında gelecek olanların da ağırlanabileceklerini açıkladılar. http://sehitleresaygi2013.blogspot.com/  adresinden kayıt yaptırdıkları andan itibaren katılıma tabi olduklarını bilhassa açıkladılar.
Fakat, organizasyon sorumlularının bir isteği var. Bizler bu sene de yalnız bırakıldık derler. İlimizde sponsor olabilecek bir çok kurum, kuruluş ve şirket varken , bizlere sadece Valilik ve Belediye sponsor oldu.
 
Böyle anlamlı bir günde, yalnız bırakılmaları gerçekten hem üzücü hem de düşündürücü...
Oysa, Yurt içinden ve yurt dışından tüm bisikletçi dost ve arkadaşların tekrar bir araya gelip şehit ve gazilerimizi anması gurur verici bir olay.
 
Bu tür sosyal amaçlı etkinliklerde dileriz bir dahaki senelerde sponsorlar elini taşın altına koyarlarsa, bu tür gruplar daha da başarılı olur.
 
Şimdiden böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için başta Çanakkale Valiliği' ne , Çanakkale Belediyesi' ne ve 18 Mart Bisiklet Grubu Başkanı Sn. Murat Varol Bey' e ne kadar teşekkür etsek azdır diye düşünüyorum. Bundan sonra da başarılarının devamını diliyorum.
 
Saygılarımla,
 
Ergn Osky
 
Toplam blog
: 37
: 553
Kayıt tarihi
: 03.07.10
 
 

Uzun Yol Tur Bisikletçisi. ..