Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1979 Hamburg doğumlu. İstanbullu ama artık orda yaşamıyor. Okumayı kitapları hep sevse de bu özelliğini entellektüel düzeye çektiği söylenemez. Tam anlamıyla bu onun için bir hobi. Evli. Henüz çocuğu yok. Yurt dışında yaşıyor. Eğitimci.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Telefondan nem kapmak..

Bir de trafikte giderken ısrarla çaldıranlar oluyor. Ben kolayını buldum ama sekretere aktarıyorum. Önemliyse zaten msj bırakıyorlar. Bir de, böylece konuşmak istemediklerimi eleme şansım oluyor :) Çok güzel bir yazı olmuş. Elini yıkamayanlar konusunda haklısınız. Sayıları giderek arttı. Su israf olmasın diye herhalde :) Sonra da gelip sizin elinizi sıkıyorlar o elle :)

18 Aralık 2007 03:24
Mektup...

Yazsaydım o mektubu,,, Postalasaydım bütün insanlığa,,, Ama bugün değil ben,, on tane yüz tane ben yazamayız o mektubu artık!!!! Yazamayız!!!

13 Temmuz 2007 13:22
Mektup...

Oturup yazabilseydim o mektubu kalemimi çıkarıp gecenin karanlığında ve hatta göremeden sayfayı. Bembeyaz bir sayfaya pespembe bir kalemle. Kenarına süslemeler çizip bol bol kahve içerdim yazdıklarımı tekrar tekrar oturken. Ona dair, sessizliğine, suskunluğuna, umutsuzluğuna dair... dönüp dolaşıp gene de ve illaki sendeki bana dair. Oturup çığlık çığlığa ağlardım. Zamanla,,, kafamda silinip silueti bile kalmamış,,, artık "gözleri kahverengi miydi siyah mıydı?" diye resmini birleştirmekten bile yorulup,,, hiç varolmamış bir resme,,, kafamın içinde bakıp bakıp iç çekerdim.

13 Temmuz 2007 13:18
 
Toplam blog
: 23
: 1920
Kayıt tarihi
: 17.09.06