Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '09

 
Kategori
Mizah
 

Caney caney caney

Caney caney caney
 

Merkez Bankası Başkanı dedi ki: Tünele girdik. Karşıda bir ışık görünüyor. Bu ışık, tünelin öteki ucu mu, yoksa üzerimize gelen bir arabanın ışığı mı? Başkan ne dedi anladınız mı? Krizin teğetini anlatıyor. Diyor ki: Kriz yok. Krizden çıkmak için, karanlık bir tüneldeyiz. Belki çıkarız. Belki de karşıdan gelen, Gece yarısı Expresinin altında kalırız.

Krizden çıkmak için, hükümetin bir planı, bir programı olmayınca, MB başkanı da böyle belirsiz konuşur. İyi ki bir tünel bulup, girmişiz. Ya tüneli de teğet geçip, karambole gelip, şarampole yuvarlansadaydık, ne olurdu halimiz? Hatalı sollamadan giderdik maazallah. Tu tu tu. Sen gösterme Ya Rabbim. Elemtere fiş. Kriz mafiş.

ABD Ankara Büyükelçisi, Diyarbakıra araştırma ve inceleme ziyaretinde bulunmuş. Büyükelçi, Diyarbakırda Kürtçe karşılanmış. ABD nin Ankara Büyükelçisinin ne işi var Diyarbakırda. Neyi araştırıp, neyi inceliyor? Kürtçe karşılanmak hoşuna gitmişmi bari. Büyük elçiyi Kürtçe karşılayan, zeki ve aklı evvel Belediye Başkanı da, bu buluşundan dolayı memnun ve mutlu mu acaba? Huş gelmişsen, böyyük elçi. Keyfette hoşe. Ne ikram edek. Soyuh, ıssı, de çekinme emrin olur. Obama ağam nasıl, eymi. Keşkem oda gelseydi. Ola durmayın hele, çalın bir cane cane. Cane cane cane. İşte meydane. Delikanlı Recep Tayip. Nerdesen hane. Hadi böyyük elçi. Hep barabar. Cane cane cane. Kürtçe tören, böyle devam eder gider.

Ufuk Uras 27 tayfası ile birlikte ÖDP den istifa etmiş. Ufuk efendi, yeni bir particik kurup, iktidara alternatif oluşturacakmış mış. Başbakanımızın değer ölçüsü keçiler olunca, Ufuk efendide koyunlara yönelmiş. Ya olursa? Olur mu olur. Yok canım, daha neler.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..