Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '08

 
Kategori
Güncel
 

Canım ülkemin parazitleri

Canım ülkemin parazitleri
 

İnanmıyorum ya! İnanamıyorum. Yine magandalar, yine silahları ve yeni yaralılar. Bu kadar anlamlı, böylesine önemli bir milli zafer, ülke halkı mutluluktan sevgi seli sevinçler yaşıyor, lanet magandalar tekrar hortluyorlar. İnsanlık yoksunu bu karaktersiz magandalar, silahlarını çıkarıp etrafa kurşun saçarken tüm toplum olarak biliyoruz ki onlar iktidarsız, onlar sevgisiz, onlar milliyetsiz birer zavallılar. Dünyada birçok insanı öldüren aşağılık teröristler bile kendilerince bir dava güdüyorlar, kanunsuz, hukuksuz belki ama bir amaçları var. Teröristlerden bile aşağılık gördüğüm bu zavallılardan kurtulmanın tek yolu toplum olarak duyarlı olmak. Toplumun kanayan yarası diye konuyu özetleyen basını da kınıyorum. Alın size bir hata daha ’’ Aman ne olur sevincimizi abartmayalım, silahlarımızı çekip havaya ateş etmeyelim ‘’ önde gelen bir TV haber müdürü duyarlılığını bu cümleyle gösteriyor. Ya kardeşim adam zonta, adam, azim mermer ilişkisi o silahı kullanmak için bir neden bekliyor. Bu arada gizli saklı da değil herkesin ortasında silahını gösterip, silahıyla övünerek çıkarıyor belinden kovboy mübarek. Bence bilim adamları, psikologlar silah kullanan havaya kurşun yağdıran bunun adına sevinç diyen bu magandaları ciddi bir şekilde ele almalı.

Yukarıda yazdığım paragrafı okudum da bir nefeste ve çok kızgınca yazdığım bu paragrafta rahatsız olacağınız kelimeler kullandıysam okuyanlardan özür dilerim. Özür dileyeceğine neden yazını değiştirmiyorsun diye sorabilirsiniz. Sevincini bile kurşunla kutlayan bu insanlar hakkında ağır kelimeler yazmayı kendimde hak buldum bu yüzden yazımı değiştirmeyeceğim.

Bence toplum olarak, erkekliklerini silahlarıyla ispat eden bu magandalara karşı tek vücut olma zamanı geldi. Lütfen bu magandaları her fırsatta aşağılayalım. Silahlarının onlara itibar kazandırmadığını bilsinler. Sevinçlerinde buna benzer şiddet gösteren insanları kınamakla kalmayalım selam bile vermeyelim onlara. Bu güzel ülkede parazit şeklinde yaşayan, insan olduklarını belindeki silahlarla algılayan magandalar artık bilmeli. Hangi nedenle olursa olsun silahlarını her ateşlediklerinde kamoyu vicdanında toplumdan tecrit ediliyorlar.

Gel gelelim bu kadar sinirlendiğim magandaların cezasına. Diyelim ki bu maganda havaya ateş ederken yakalandı. Cezası ne biliyor musunuz? Durun söyleyeyim size :) eğer silahının ruhsatı varsa çok komik bir para cezası, eğer ruhsatı yoksa 3 ay hapis cezası. Bu nasıl bir adalet içinizde anlayan varsa bana da anlatsın lütfen?

Evet Dostlar...!

Düğün, mutlu gün demez, dinlemezler...
Futbol müsabakası bu bir oyun, eğlencedir demez dinlemezler...
Bayramdır, barıştır, mutluluktur demez HUZUR vermezler...
Bir CAN nedir..? kaç yılda yetişir..? ana baba, çoluk çocuk, evlimidir hiç dinlemezler...
Benim sözlerim onlara dostlar onlara, bir kez daha düşünsün...!!!
O ne olduğu belirsiz, kendini bilmez edepsizler..!!!

...Aaahh..canlar ah..aaahh ceylanlar ah,
Yazık dostlar, hemde hiç yere...hiç yoluna
...Yazık onlara..!!..YAZIK ONLARA...!!!

 
Toplam blog
: 8
: 603
Kayıt tarihi
: 04.06.08
 
 

   1974 yılında İstanbul, Üsküdarda doğmuşum. Kadıköylü oluşum damarlarımdaki sarı lacivert kanın..