Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ekim '10

 
Kategori
TV Programları
 

Canlanan FOX TV, ‘Şen Yuva’ya kucak açtı!

Canlanan FOX TV, ‘Şen Yuva’ya kucak açtı!
 

Özellikle gençler arasında ‘fenomen’ halini alan ‘Alacakaranlık’ filmi, hafta sonunda TV’de ‘ilk kez’ başlığı altında FOX TV’de yayınlandı! Cumartesileri ‘yabancı film’ kuşağında birbirinden yeni filmlerin gösterimini ilan eden kanal, ‘Çakıl Taşları’nın ardından yeni bir gençlik dizisi olan ‘Öğretmen Kemal’i de yayına soktu. Yeni yüzüyle herkesin gönlüne hitap eden yapımları ekrana taşıyan FOX TV, şimdi de ATV’nin ‘reyting alamadığı’ gerekçesiyle yayından kaldırdığı ‘Şen Yuva’yı bünyesine katıp yok olmaktan kurtaracak gibi görünüyor!

Onca entrika ve ihanet dolu dizinin arasında sıkışıp kalan ‘Şen Yuva’nın ATV’deki ömrünün kısa olacağı zaten başından belliydi. Sürekli yayın günü ve saati değiştirilen dizi, konusunu geliştirip cazip hale getiremeyince de tası tarağı toplayıp gitti! Bu beklenen üzücü sonun ardından Habertürk TV’de Oylum Talu’nun sorularını yanıtlayan Altan Erkekli, dizinin başka kanalda devam edebileceğinin ilk sinyallerini vermişti! Tam da ‘Harcanan diziler kervanına bir yenisi daha katıldı’ derken gelen bu açıklamayı, twitter’dan verilen tüyolar izledi. Haberlerin en hızlı yayıldığı bu yeni iletişim yolundaki mesajlara göre ‘Şen Yuva’nın tüm kadrosunu aynen muhafaza ederek FOX TV ekranlarından hayranlarıyla buluşmayı sürdürmesi gündemde. Kadrodan fire vermeden devam edeceği söylendiğine göre, anlaşılan ‘Şen Yuva’dan ümidi kesip TRT1’deki ‘Yerden Yüksek’ dizisinde rol alan Altan Erkekli her iki yapımda da rol alıp güldürmeyi sürdürecek.

Buraya kadar emeğe saygı açısından her şey olumlu. Ancak ‘Şen Yuva’nın FOX TV’ye pişmanlık yaşatmaması için, senaristinin de diziye biraz daha özen göstermesi gerek! Dizi karakterlerinin başarılı olmasına karşın konuların kısır döngüde sıkışması ‘Şen Yuva’nın sonunu hazırlamıştı. Sit-com yapmanın zorluğunu yaşayan diziye yegâne hareketse Alper Kul’un dillere dolanan şarkılarıyla sağlanıyordu. Yeni kanalında buna kuvvetli espriler de eklenirse başarının yakalanmaması için bir sebep kalmaz!

Anibal Güleroğlu

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..