Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '10

 
Kategori
Futbol
 

Çanlar Beşiktaş için çalıyor!

Çanlar Beşiktaş için çalıyor!
 

ajansspor.com


"Olmak ya da olmamak" maçında "olmamak" gibi bir sonuç: Beşiktaş:1 Galatasaray: 1

Beşiktaş kötü gidişatı değiştirmek ve zirveye bir adım yaklaşmak için çıktığı Galatasaray maçından beraberlikle ayrılınca haftayı yine hüsranla kapatmış oldu.

Zira İnönü’de berabere biten bir maçın kazananı Galatasaray’dır. Daha az kaybedecek şeyi olan taraf ta Galatasaray’dı nitekim. Beşiktaş için tatminkar tek skor galibiyetti.

Kaybedilen her maçtan sonra Mustafa Denizli’nin sığındığı “bir başka maç” lardan birisi olan Galatasaray maçı da kaybedilince elde kocaman bir sıfır kalmış oldu.

Atılan iki gol maçı üç parçaya bölen anları oluşturdu. Karşılıklı ataklar ve yüksek tempo ile başlayan maçta Arda’nın ayağından gelen Galatasaray golü maçın ilk kırılma noktası oldu. Maçtan sonra kontrolü ele geçiren Galatasaray, Frank Rijkaard’ın yönetiminde geriye yaslanarak tempoyu düşürdü.

Tam bu anlarda Mustafa Denizli’nin şifresi kırık taktiği devreye girdi. Kapalı defansların kilidi Yusuf Şimşek sahadaki yerini aldı.

Hatasıyla Arda’ya gol imkanı sunan Sivok, benzer bir karambolde rakip ağları bulurken hem kişisel huzura eriyor hem de taraftarını rahatlatıyordu.

Bu gol aynı zamanda maçın üçüncü bölümünü başlatan aksiyon oldu. Golden sonra coşan taraftarının da desteğini alan Beşiktaş, tempoyu yükselse de galibiyeti getirecek golü bulamadı. Ve maç beraber sonuçlandı.

Hakem muhtemel bir Galatasaray penaltısını es geçerken, Keita’nın dirseğini de görmedi.

Beşiktaş’ı ligde zorlu haftalar bekliyor.

Mustafa Denizli diken üstünde yaşamaya devam edecek.

Mustafa Denizli’nin bitişi

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 290
: 2581
Kayıt tarihi
: 15.06.06
 
 

Kimya Yüksek Mühendisi. Sporsever ve edebiyat aşığı. Periyodik tablo, T cetvel..