Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '12

 
Kategori
Magazin
 

Cansu Dere'ye büyük haksızlık..

Cansu Dere'ye büyük haksızlık..
 

Bugün birkaç sitede Cem Yılmaz’ın evliliği ile ilgili haberleri okurken, Cansu Dere hakkında

yazılıp çizilen ve okurken adeta yazanların acıyan ses tonlarını bile hissettiğim yorumları görünce iki kelam etmeden uyku uyuyamacağımı anladım.

Efendim yeni yılın magazin bombası Cem Yılmaz’ın Ahu Yağtu ile yapacağı evlilik oldu.

Gündeme roket hızıyla düşen haberlerin ardından, Ahu Yağtu’nun hamileliği sebebiyle acilen nikâha oturacakları da manşetlere yerleşti. Malum artık yeni modamız bu. Önce hamile kalıyorlar, sonra nikâh yapıyorlar. Nikâhı garantiye almış olmanın rahatlığı ile mis gibi bembeyaz gelinliği de geçiriveriyorlar bedenlerine.


Aslında bütün bunlardan kastım ne Ahu Hanım, ne müstakbel eşi Cem Yılmaz. Kişilere herhangi bir lafım yok, kaldı ki bu bebek ve nikâh olayı ortak alınmış bir karar olabilir. Sonuç olarak her insanın tercihi farklıdır. Konu kendilerinin özel hayatları ve tercihleridir, bizi her hangi bir şekilde bağlamaz.

Dolayısıyla her ikisine de mutluluklar dilemek dışında kimsenin başka sözü olamaz.

Benim garibime giden, insanların Cansu Dere’yi adeta kınayan yorumları. Neymiş, vah Cansucuk vahh, emekleri boşa gitmiş, o akıl edememiş mi hamile kalmayı, böylelikle nikâha koşmayı… Bunu söylerken, Ahu hanımı da sanki evlilik için belirli planlar yapmış bir kadın konumuna da düşürdüler ayrı konu da. Benim sözüm Cansu Dere hakkında konuşanlara.

Kimsenin endişesi olmasın, Cansu Dere öncelikle çok çok güzel bir kadın olmanın yanında, aynı zamanda çok ta akıllı, başarılı ve en önemlisi kaliteli bir kadın. Merak etmeyin, hamile kalarak evlenme planı olsa yıllardır çoktan bunu uygulardı büyük ihtimal. Ama kim bilir belki de bu şekilde davranmayı kendine yakıştırmamıştır. Sevdiği adamdan çocuk sahibi olmayı hangi kadın istemez.

Elbette C.Dere’de bir dargın bir barışık ama uzun zaman boyunca sürdürdüğü ilişkinin, evlilikle ya da bir bebekle sonuçlanmasını istemiştir. Ama bunu kendi hayat düşüncesine  yakışan şekilde yapmayı tercih etmiştir.. Ayrıca bütün bunları konuşanlar ve Cansu Dere icin üzülenler, aynı zamanda Ahu hanımın da hiç hak etmediği bir duruma düşmesine sebeb olduklarının farkındalardır sanırım. Çünkü Ahu Yağtu da en az Cansu Dere kadar güzel, hoş, akıllı ve kaliteli bir kadındır. Güzel bir ilişkinin meyvesi olan bebeğine de en kısa zamanda kavuşmasından başka dileğimiz  olmamalıdır.

Sonuç olarak ; bu tarz yorumlar ve haberlerle Cem Yılmaz ve evliliği üzerinden prim yapmak isteyenler Cansu Dere’ye çok büyük haksızlık yapmışlardır..

Siyah İnci'den sevgiyle..

 
Toplam blog
: 55
: 2295
Kayıt tarihi
: 02.12.11
 
 

Kendi halinde bir TV izleyicisi ve yorumcusudur Siyah İnci. Tipik bir akrep burcudur.  Büyük çoğu..