Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Çapkın kadın

Çapkın kadın
 

Sonunda suçlu bulundu. Bir köşe yazarımız, kadınlarda çapkınlık ve aldatma nedeninin oxytocin adlı bir hormonun az salgılanmasının sebep oldugunu yazmış.

Anlayamadığım bir şey, erkeklerin bu kadar çapkınlıklarından bahsederlerken bu çapkınlığı bir bayanla yaptıklarını düşünmez mi hiç insanlar? Demek ki erkek ne kadar çapkınsa, kadın da o oranda çapkın. Eh çapkınlık tek başına icra edilmediğine göre...

Şimdi bayanlar, "ne yapayım, hormonum az salgılanıyor, tüm suçlu hormonlar" diyebilirler ya da kıskanç beylerimiz, hanımlarını arada bir oxytocin hormonunun tahlillerini yaptırmak için laboratuvarların yolunu tutarsa da hiç şaşmayalım.

"Laborant hanım, bir zahmet hanımın oxytocin seviyesini ölçer misiniz? Hani ne olur ne olmaz; aldatılma riskimiz ne, bilelim; varsa da mani olalım, tedavilerini yaptıralım; toplum içinde geyik geyik dolaşmayalım."

Bu arada, tabii çapkın kocalarını ikna edebilirlerse bayanlar da eşlerine yaptırmalı şu hormon tetkiklerini. Maazallah eşlerini zaptetmek imkansız hale gelecek.

Ortalıkta oxytocin hormonu düşümüş anadan üryan bu kadar bayanımız dolaşırken evde, iş, güç, çocuk, yemek, çamaşır, bulaşık, ütü hangi kadın hangi akılla yapacak? Zaten yapmasın da bu durumda, eşler başka bayanlarla vur patlasın çal oynasın eğlencede; evdeki hanımsa temizlikçi kadın pozisyonunda işkencede!..

Şaka bir yana, iyi güzel de, unuttuğumuz bir şey var. İnsanı diğer canlı varlıklardan ayıran özelliği nedir? Düşünmesi ve mantıgı değil mi? Aklımızı, mantıgımızı kullanmıyorsak, insan olmamızın erdemi nerede?

Herkes bir kabahat işleyip suçu atacak bir hormon bulursa, vay halimize!..

 
Toplam blog
: 9
: 814
Kayıt tarihi
: 29.07.06
 
 

Merhaba,Başlamak için ilk kelimeleri bulmak bazen ne kadar zordur. Hani yüzmeğe çalışan bir çocuğun ..