Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '18

 
Kategori
TV Programları
 

Çarpışma; İlginç, Çarpıcı Bir Dizi! Ama Günü Yanlış!

Çarpışma; İlginç, Çarpıcı Bir Dizi! Ama Günü Yanlış!
 

Perşembe günü çok istediğim halde, başka dizileri izlediğim için seyredememiştim. Bugün internetten indirip izledim.

Bir çok ünlü sanatçıyı bir araya getiren "Çarpışma" adı üstünde çarpıcı bir dizi... Ne yazık ki günü yanlış, Perşembe akşamı, "Bizim Hikaye", "Bir Zamanlar Çukurova", "Avlu" gibi tutulan seyredilegelen tutulmuş diziler vardır. Muhteşem İkili gibi bir dizi daha aynı akşama geldi. Maalesef o dizide reytinglerde yer bulamadı. Üstüne üstelik bir de 5.dizi olarak Kıvanç Tatlıtuğ'un "Çarpışma" dizisi geldi ama o da ön sıralarda yer bulamadı. Bu dizi başka bir günde reytinglerde başa güreşir. Show Tv bu diziyi başka bir güne alması şart.

Kıvanç Tatlıtuğ (Kadir), Elçin Sangu (Zeynep), Alperen Duymaz (Kerem), Mustafa Uğurlu (Selim), İsmail Demirci (Galip), Onur Saylak (Veli), Melisa Aslı Pamuk (Cemre), Hakan Kurtaş (Demir), Rojda Demirer (Belma) ve Erkan Can (Haydar) deneyimli sanatçılar rol alıyor.

Hayatları ve yaşantıları çok farklı olan insanların bindiği 4 araba bir kavşakta çarpışır. Bu insanların kaderleri bir noktada birleşir, aynen kazada olduğu gibi kesişir.

Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) kendi halinde baş komiser bir polistir. Çok sevdiği bir kızı ve karısı vardır. Sarıyer Spor tutkunu ve maçlarda amigoluk yapar. Karısı maçları hiç sevmez ve gitmez. Bir gün maça kızı ve karısını götürür. Ama kader bu ya o gün maç çıkışında bir terör eyleminde karısı ve kızını kaybeder. Dünyası altüst olur. Hayata küser, müdürü tabancasını alır, izne gönderir. Kendisine yeni bir tabanca satın alır, başına dayar ama yapamaz. Bir gün arabasında dolaşırken polis telsizinden bir kaçak anons edilir. Kadir Komiser de peşine gider.

Zeynep bir bankada banka müdürü olarak çalışmaktadır. Kızını çok sever ama kocası kumar tutkunudur. Bir şebekeye 900 bin lira borçlanır. Adamların niyeti kötüdür Kocası Galip'in niyeti de kötüdür, kuryelik yaptığı parayıda vermez, karısı ve kızı ile Londra'ya kaçacaktır. Karısı Zeynep kabul etmez, evde kalır. Galip yalnız kaçar. Şebeke başı Veli Cevher Zeynep'in kızını kaçırır. Bu parayı ondan ister. Zeynep bankadan paralı alır, şebeke başına götürmek üzere arabası ile buluşma noktasına gider. O akşam yolda polis çevirmesi vardır, ehliyet ruhsat kontrolünde Polis memuru çantada paraları görür, arabadan inmesini söyler. Zeynep, hızla arabasını polisin üstüne sürerek oradan uzaklaşır. Deli gibi aracını kullanır.

Komiser Kadir zaten ölmek için ölümüne hızla araba kullanır. Bankacı Zeynep'in arabası ile iki araba kafa kafaya çarpışır. İki araba birbirine girer, motor kaputu havada uçuşur.

Komiser Kadir yaralanır.

Bankacı Zeynep de yaralanır. Direksiyona yığılır kalır.

Kerem (Alperen Duymaz) 5 yıl önce hapse girmiştir. Babasını yaralamak suçundan içeri girmiştir. Sakat babası eve almaz. Tek hayali hapisten sonra sevdiği kız Meral ile mutlu bir aile kurmaktır. Mahalleden abisi Kadir’i çok sevmekte ve onu kendine idol olarak görmektedir. Kerem hapisten sonra hangi kapıyı çaldıysa iş bulamaz, arkadaşı Yakup ile son bir hırsızlığa kalkar. O sırada soydukları iş yerinin avukatı Demir (Hakan Kurtaş), kaçamak yaptığı patronun karısı Belma'yı getirir. Gürültülü bir disko müzik açarlar koltukta çılgınca sevişirler. O esnada patronun kızı Cemre gelir. Kaçarken Cemreyi Kerem bıçaklar. Kerem ile arkadaşı Yakup ile arabalarına binip kaçarlar.

Yaralı olan Cemre bağırsa da, kimseye sesini duyuramaz, o da arabasına biner aynı yöne doğru gider. Tesadüfe bakın ki, 4 araba aynı noktada çarpışırlar.

Arabayı kullanan Kerem, bıçakladığı Cemre'yi kurtarmak için geri dönmek ister. Yakup döndürmez ve bu karambolde karşısına gelen Cemre'nin kullandığı araba ile çarpışır. Kerem direksiyona kapanır kalır.

 

Bu 4 arabanın çarpışması ile bölüm burada sona erer.

Şimdi bu dörtlü kazada kim öldü, kim kaldı. Önümüzdeki hafta öğreneceğiz. Show Tv. bu enteresan diziyi başka bir güne taşıması şart. Salı günü olabilir, ya da Cumartesi akşamı Yeni Gelin'den boşalan güne alabilir. Karar yapımcı ile yayıncı kanalın.

Ben beğenerek izledim. Hangi gün olursa olsun, bu Ay Yapım'ın güzel dizisini izlemeye devam edeceğim.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..