Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mayıs '08

 
Kategori
Futbol
 

Çarşı, Beşiktaş'a karşı

"Çarşı'nın Beşiktaş'a karşı" derken tüm grubun Beşiktaş'a ihanet içinde olduğunu söylemek istemiyorum. Çarşı'nın içinde olan bitenlerden habersiz birçok taraftar da var.

Herşeyden önce söyleyeyim ki ben futbolu çok seven bir taraftarım. Birçok kez Çarşı grubuna üye Beşiktaşlı taraftarlarla aynı otobüste, aynı minibüste yolculuk yaptım. İçlerinde çok iyi taraftarlar olduğu gibi çok fanatik olanlarına da rastladım. Hatta Çarşı grubunun içinden çok sevdiğim arkadaşlarım bile var.

Çarşı'nın karşı olduğu pekçok şeyi zaman zaman gazetelerde ve televizyonlarda gördük. Stadlarda açılan Çarşı pankartlarında Çarşı grubunun nelere karşı olduğunu da gördük. Sadece spor değil, günlük hayatta değer verdiğimiz birçok konuya karşı olduklarını her fırsatta dile getiren Çarşı grubu özellikle son 3 gündür gündemin üstünde yerini almış durumda. Çünkü Çarşı kendine karşı gelmiş ve kendini feshetmişti.

Peki Çarşı neden kendini feshetti?

Görünür neden aslında mantıklı. Çarşı grubunun Beşiktaş'a zarar verdiği, Beşiktaş'ın üstünde olduğu gibi düşüncelerin bulunduğu ve bu nedenle artık kapanması gerektiğini ifade etti Çarşı grubunun lideri Alen Markaryan.

Ancak acaba gerçek bu mu?

Bence kesinlikle hayır. Herşeyden önce size çok kısa bazı bilgiler vereyim. Çarşı grubunun lideri Alen Markaryan hakkında biraz araştırma yaparsanız tribünlere geldiğinde hiçbir maddi değere sahip olmayan bu kişinin -ki o dönemlerde çapulsuz olarak anılıyordu- tribün lideri olduktan sonra hiçbir işi de olmamasına karşın çok zengin olduğunu görürsünüz. Sahip olduğu mal varlıkları arasında Beşiktaş'ın göbeğinde yani Çarşı'da bir birahane ve en son model araba da var. Elbette bu kadar değil. Maddi değeri yüksek seviyede olan daireleri de var. Tabii söylediklerim sadece Markaryan için geçerli değil. Markaryan'ın yanında hizmet veren diğer birçok kişinin de sahip olduğu önemli maddi değere sahip şeyler mevcut.

Şimdi bu kadar açıklamadan sonra Çarşı grubunun lideri ile Başkan Demirören'in geçenlerde bir toplantı yaptığı, son maçta Demirören ve yönetim aleyhine "istifa" diye bağıran Çarşı grubunun feshi ve yeni bir grup kurulması, bu grubun da her ortamda Beşiktaş'ın ve yönetimin yanında yer alması konularında anlaştığı bilgisi aldığımızı da söyleyelim.

Peki nasıl oldu da "istifa" diye bağıran bir grup insan, yarın her şartta başkan ve takım lehine tezahürat yapacak bir grup kurma kararı aldı?

Eee bunu da yukarıda verdiğim bilgiler ışığında artık siz düşünün!..

Küçük bir ipucu...

Sakın işin içinde "küçücük" teşvikler olmasın!...

 
Toplam blog
: 74
: 2756
Kayıt tarihi
: 09.04.07
 
 

On yıldan fazla süredir reklam ve halkla ilişkiler sektörü ile internet ortamında medya sektöründe h..