Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '11

 
Kategori
Blog
 

Çarşı Kafede buluşuyoruz.

Çarşı Kafede buluşuyoruz.
 

2007 Bostanlı buluşmalarından


Zaman zaman küçük buluşmalarımız, kitap fuarları , imza günleri ve benzer etkinliklerde bir araya geldiğimiz oldu. Ancak İzmir'de uzun bir süredir geniş katılımlı bir toplantı düzenleyemedik. Eski dost ve arkadaşlarımızla yeniden biraraya gelmek, yeni arkadaşlarımızla da tanışmak için işte fırsat. Toplantıyı organize etmem konusunda arkadaşlarımdan yeterli istek, destek ve uyarıyı (!) alıyordum. Araştırmalarım(ız) sonunda bizler için uygun bir yer bulduk. Merkezde, Kemeraltı civarında güzel bir kafe var. İşletmecisi ile tanıştım, video çekimi yaptım. Çarşı Kafeyi bilen arkadaşlarımız muhakkak olacaktır. Beğeneceğinizi umuyorum.

Fazla söze gerek yok.

5 Şubat Cumartesi saat 13:00 - 16:00 arası Çarşı Kafe'de buluşalım.

Yer: Kemeraltı'ndan girerseniz; Kemeraltı Camiinden sola dönün, açık otoparkı geçip tekrar sola dönün. Hemen sağınızda... göreceksiniz. Veya Büyükşehir Belediyesi'nin karşı sokağından girerseniz, açık otoparka gelmeden... sağda

Videoyu izlerseniz daha rahat bulacaksınız.

Görüşmek üzere...

http://www.youtube.com/user/elijah035

4 Şubat Saat 10:00 a kadar katılma durumunu bildiriniz. Cuma günü işletmecisi Turan beyle görüşeceğim, (canlı müzik yapılan kapalı alanda oturacağımız için) sayımıza göre yer ayarlaması yapılabilir.

 
Toplam blog
: 240
: 2494
Kayıt tarihi
: 13.04.07
 
 

6 Mayıs, bir Hıdırellez günü "Merhaba dünya" demişim. Geçen elli küsur yıl. Bir şarkı vardır Osma..