Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ağustos '13

 
Kategori
Futbol
 

CAS'ın Fenerbahçe kararına çok sevinip kutlama yapanlar...

CAS'ın Fenerbahçe kararına çok sevinip kutlama yapanlar...
 

Fenerbahçe CAS’ladı!

Fenerbahçe UEFA’ya TOS’ladı!

Fenerbahçe’ye Yıldırım Düştü gibi pek çok manşeti bu günkü gazetelerde bir arada gördük.

Fenerbahçe’nin CAS’a açtığı davanın aleyhine sonuçlanması ülkede pek çok kişiyi memnun etmişe benziyor. Özellikle Aziz Yıldırım üzerinden Fenerbahçe aleyhine faaliyette bulunanlar bu işe pek sevindi.

Yapılan adaletsizliği görmeyen bu kesim, Aziz Yıldırım’ı koltuğundan edebilmek için CAS’ın ve UEFA kurumlarının verdiği kararı bir araya gelerek kutladılar.

Kutlayanlar sadece Fenerbahçeli muhalifler mi?

Şampiyonlar Ligi gruplarının belirleneceği kura için Monaco’da bulunan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yöneticiler Emir Sarıgül ile Ebru Köksal ve CEO Lütfi Arıboğan, UEFA Başkanı Michel Platini ile bir araya gelerek olayı kutladılar!

Karede bir eksik dikkatinizi çekti mi?

Galatasaraylı hukukçu, bir zamanların TFF hukuk danışmanı İlhan Helvacı! Bu karede onunda bulunması gerekiyordu. Bunca emek verdiği bir davanın kutlamasında bulunması gerekmiyor muydu?.

Ha bu arada UEFA’nın CAS kararını daha önceden bildiği ve Futbol Federasyonu’na Fenerbahçe’yi kuraya göndermeyin dediği gazetelerde küçük bir haber olarak yerini aldı.

CAS’ın kararını UEFA önceden nasıl bilebiliyor?

Fenerbahçe’nin bir umudu daha var. İsviçre yerel mahkemeleri! Oradan da bir şeyler çıkacağını sanmıyorum. Çünkü minareyi çalan çoktan kılıfını hazırlamış. Fenerbahçe’yi ve Aziz Yıldırım’ı yok etmek için herkes işbirliği yapıyor.

Aziz Yıldırım bırakıp gitti diyelim, yerine gelecek olan Fenerbahçe’nin ezilmesine göz mü yumacak?

Herkes 30 milyon taraftarı olan bir kulübü ezebileceğini sanıyor. Özellikle Fenerbahçe’yi yönetmek isteyip de, bunu kongrede yapamayanlar, medya üzerinden Fenerbahçe’ye saldırıyorlar.

Fenerbahçe’nin bu kadar düşmanı varken, hala ayakta kalması büyük bir mucize!

Siz en iyisi UEFA Başkanı Michel Platini’yi dinleyip, Fenerbahçe’nin kapısına kilit vurun! Kutlamaları da Monoco yerine Türkiye’de yaparak, birlik ve bütünlüğünüzü gösterin!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..