Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '13

 
Kategori
Futbol
 

CAS kararını açıkladı, Fener şokta

CAS kararını açıkladı, Fener şokta
 

CAS KARARI AÇIKLADI 2 YIL MEN


 Fenerbahçe 2 yıl Avrupa'da yok                                      

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi ( CAS ) Fenerbahçe'nin iki yıl men cezasını onadı.CAS'ın kararı internet sitesinden duyuruldu.

''Fenerbahçe Spor Kulübü'nün UEFA kulüp turnuvalarından şike suçlaması nedeni ile 2 sezon men etmişti. Türk kulübü bu karar üzerine temyize gitti ve tarafların arasındaki anlaşma gereği CAS hızlandırılmış prosedürün uygulanacağı bir takvim belirleyip Türk kulübü ile ilgili UEFA kararını erteleyerek CAS daki temyizin sonucu belli olana kadar bu sezonki Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarına katılmasına kara verdi. CAS Genel Merkezin'nde 2 gün süren duruşmalar 21 ve 22 Ağustos 2013'te yapıldı. 

UEFA kararı çerçevesinde ki bu karar CAS tarafından da onandı.Fenerbahçe Spor Kulübü UEFA kulüp turnuvaları tarafından 2 sezon süre ile men edilmiştir '' .

Bu karardan sonra gözler UEFA da. CAS kararı açıklaması ve Fenerbahçe'nin 2 sezon Avrupa kupalarından men etmesi cezanın bu yıl geçerli olup olmayacağı soru işareti. Bu sorunun cevabını UEFA'nın 29 Ağustos perşembe günü yapacağı açıklamada öğreneceğiz.

 
Toplam blog
: 14
: 1289
Kayıt tarihi
: 29.11.11
 
 

1987 yılında İskenderun'da doğdum. Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Yazmanın insanı rahatlatan e..