Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mart '12

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Casson'dan insanlık dersi

Casson'dan insanlık dersi
 

Her haber bu kadar masum olsa...


Akşam yorgun, argın eve gelip kendimizi koltuğa attıktan kısa süre sonra televizyonda gezinmeye başlarız çoğumuz.

Hemen hergün seviyesiz, kibirli, kavgacı, onursuz durumları çokça görürüz ekranda. Genelde kibirliyizdir, egomuz yüksektir, toz kondurmayız...

Ancak haber bültenleri birkaç gün öncesinde tercüman krizi haberlerinden geçilmezken, aslında çok güzel bir insanlık dersi vardı o aynı haberin diğer yüzünde.

Yüzü asılmadan, kibirlenmeden, sinirlenmeden kısaca olabildiğine anlayışlı bir şekilde olup biteni izlerken, genç öğrenciyi sakinleştirmeye çalışan ve suyundan bir bardak doldurup samimi, doğal ve genç öğrenciye uzatan bir kişilik vardı. Hiç tanıdık gelmedi bana bu görüntüler nedense. Yetmiyormuş gibi birde ingilizcesi iyi olmadığı için özür dileyen. Daha neler artık canııımmm.

Bilmiyorum, sizler ne düşünüyor sunuz bu konuda?

Hergün çeşitli materyallerin havalarda uçuştuğu, insanların birbirlerine tehditler savurduğu, sözde ülkenin aydınları geçinip akşam boyu birbirlerine saydırdığı, yapılan açıklamalardan dolayı hergün birçok  tazminat davasının açıldığı bir ülkede, o kadar sıradışı geldi ki bu görüntüler...

Bir yandan saygıyla izlerken, diğer yandan kendimiz için üzülmekten alamadım kendimi.

Bu arada gözyaşlarına engel olamayan kardeşimiz, kesinlikle küçük düşmedi. Dahası doğallığı ve samimi ifadeleriyle bamteline dokundu da dokundu. 

Keşke demeyi hiç sevmem ama keşke her haber bu kadar masum olsa.

Not:  Tabi bu olaya sebep olanlara değinmek bile istemiyorum. Bu blog, bu şekilde masum kalsa daha güzel olacak diye düşünüyorum. Bu olayın masum olmayan tek tarafı o zaten.

 
Toplam blog
: 10
: 621
Kayıt tarihi
: 26.02.12
 
 

Güncel olayları takip etmeyi çok seven biri olarak dengelerin çok çabuk değiştiği günümüzde;  Tar..