Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '14

 
Kategori
Güncel
 

Casusluk ağır bir suçtur, vatana ihanettir.

Casusluk ağır bir suçtur, vatana ihanettir.
 

Seçimler yaklaşıyor, tüm partiler kazanmak için canla başla çalışıyor. Seçim sonuçları açıklandığında kazananları şimdiden tebrik ediyorum, hangi partiden olursa olsunlar, renkleri fark etmez… Belli ki o makamlara ve topluma hizmet aşkı için çabaladılar.

Süreç boyunca malum skandallar yaşandı ve ülke derinden sarsıldı ama inanın bunların üstesinden çok çabuk gelir ve içimizde doğan bu sorunları kendimiz çözeriz.

Gel gelelim dün Youtube sitesine düşen ses kayıtlarına, aranızda dinleyen oldu mu bilmem, zaten inanın içerikleri çok da önemli değil, asıl önemli olan kimin, kimler tarafından nasıl dinlendiğidir.

Bunu yapan her kimse, yıllardır bunu yapmış ve akla şu soruyu getirmemek mümkün değil;  Ülkemizin iç ve dış güvenliği, kurumların attığı ve atacağı her adım ile ilgili bilgiler Acaba Amerika’ya mı, yoksa İsrail’e mi servis edilmiş?

Şimdi ben şunu düşünüyor oldum; Demek ki Başbakan, Amerika ve İsrail’le ilgili politikalarında değişime giderken kurmaylarıyla yapmış olduğu gizli görüşmeler de bu ülkelere sızmış ve son zamanlarda kendisine ve Türkiye’ye olan desteklerini bu görüşmelerden dolayı çekmiş ve köstek olmaya başlamışlardır.

Ülkemizde politikalar değişebilir, karar mekanizmaları değişebilir, hırsızlık da olabilir ama kurumların kendi içlerinde yaptığı gizli görüşmelerin birileri tarafından kayda alınması kabul edilemez. Bu, Türkiye'nin dünya statüsündeki duruşunu bozmaktır… Türkiye'nin diğer ülkelerle ilişkilerini ayağa düşürmektir… Türkiye Cumhuriyetini ve kurumlarını alay konusu yapmaktır.

Yazıklar olsun. Türküm diye geçinip, ülkesinin sırlarını ifşa edenlere yazıklar olsun. Kişisel güvenceleri ve çıkarları için ülkesini satanlara yuh olsun.

Bu dinlemelerden de kendine payda çıkaran ve bu durumdan faydalanmak isteyen her kim olursa olsun, ona da yuh.

Güvenlik birimlerimizin bu olayların faillerini ve arkalarında bulunan köstebekleri de kısa bir süre zarfında ortaya çıkaracağına inancım tamdır.

Ondan sonra dünya görsün osmanlı tokadı nasıl olurmuş.

Seçim mi?

Bu şartlar altında olsa ne olur!

 
Toplam blog
: 27
: 4680
Kayıt tarihi
: 21.10.06
 
 

Sosyal adaletin varlığından şüphe eden, dünyanın birçok yerini gezmiş, varolmanın bizim seçimimiz..