Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '12

 
Kategori
Sinema
 

Catch 44

Catch 44
 

Film: Catch 44

Tür  : Macera

Puan: 10 Üzerinden 5

Anlaşılan Bruce dayı bu sene oturduğum yerden para kazanma yaşına geldiğini düşünüp kötü ama sözde karizmatik rolleri kabul etmeye başlamış. Para paradır ne de olsa. Kim ellisinde bile bir çuval para kazanabilir ki?

Neyse kötü Bruce Willis filmlerine devam edelim. Bu filmde de 2011 yılının geleneği olarak mafya babasını oynayıp bedavadan karizma yapma fikrine kapılan Bruce amcanın kötü senaryolu filmiyle karşı karşıya geliyoruz.

Filmin senaristi "Öyle bir Ali Cengiz yapmalıyım ki, film bitince 'waow ne zeki senarist' desinler dedirtebilmek için üstünü başını yırtmış ama filmin içine etmeyi de ihmal etmemiş.

Bir kere mantıksız olan şey şu, bu kadar zekice senaryo yazıyordun da nasıl bu kadar sıkıcı film yaptın? Hadi onu geçtim Bruce amca nasıl bu filmi kabul etti. Hadi yaşı geçti, paraya ihtiyacı var diyelim, yapımcılar bu filme nası okey verdi?

Senaristlerin hataya düştüğü bir konuyu buradan söyleyelim. İnsanlar filmlerde bir yere kadar büyük aksiyonlar beklerler, çünkü bu bir film, gerçek yaşam değil. Ancak bunu yapayım derken de dozajın mantıklı olmasını isterler. Filmi dünyayı kurtaran adama döndürmenin alemi yok. O zaman da insanar salak yerine konulduklarını düşünürler.

İkinci kez Bruce dayıya rezalet not vermenin hüznü içerisinde oturup vakit harcamayın, ya da çoğu izleyici gibi sadece Akerman 'ın yüzü suyu hürmetine oturup azıcık bakın diyorum.

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..