Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '08

 
Kategori
Kimya
 

Çaydan uyuşturucu

Sonu in harfleri ile biten maddeler mutlaka uyuşturucu oluyor. Eğer araştırırsak belki de bu nesil gençler bizden gizli uyuşturucuyu bir şekilde nebatlardan elde edebiliyorlar. Kitaptan okumuştum. Mahkumlar hapishanede düşünmüşler, taşınmışlar, sonunda çaydan uyuşturucu elde etmenin yolunu bulmuşlar.

Tarif aynen şöyle. Demliğe çayı dolduracaksın. Ve içine su katıp ocağa koyacaksın. Çay yarım saat ateşte fokur fokur kaynayacak. Sonunda kusursuz bir şekilde uyuşturucu elde edersin. Uyuşturucu çok kaynamış çayın kendisi.Bu bilgiyi elbette onaylamıyorum. Ama aramızda farkına varmadan geçen günden kalma çayı içenler var. Ve çok beklemiş bir çay fazlası ile uyuşturuyor. Özellikle kahvehaneye gidenler bilmeden de olsa bu uyuşturucu türünü içiyorlar. Çayı en fazla dört saat ateşte tutmak lazım. Süreyi aşan her çay uyuşturucu namzeti oluyor.

Bu yöntemi öğrenen büyükler artık çocuklarını biraz daha iyi izleyecek. Daha duyarlı olanlar ise belki bilmediği bir çayı kafe de içmekten çekinecek. Çay sürekli içildiğinde alışkanlık yapan bir içecek. Hele çok kaynamış bir çay içen, bir süre sonra bunu kesince az da olsa kriz hisseder. Dileğim kimse uyuşturucu kullanmasın.


kalemtutsağı

 

 
Toplam blog
: 3
: 12507
Kayıt tarihi
: 08.06.08
 
 

Ortaokul mezunuyum. Müzik dinlemeyi ve gezmeyi severim. Çalışmıyorum.  ..