Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '17

 
Kategori
Güncel
 

Cehaletin dayanılmaz hafifliği

Cehaletin dayanılmaz hafifliği
 

Cehalet boz bulanık sel olmuş  dört koldan akıyor.Televizyonlarda din adına hukuk adına demokrasi adına cehalet fışkırıyor. Iktidara yakın üniversite camiası cehalet kusuyor. Toplum cehaletin dayanılmaz zevkinin, hafifliginin, pespayeliginin, kabalıgının, hödüklügünün peşinden koşuyor. Okumadan araştırmadan sorgulamadan boş beyinlerin hafifligi ile adeta uçuyor.

İktidar çevreleri cehalet afyonu ile toplumu uyutuyor. Uyumak keyiflidir uyuyan insan üretmez düşünmez bir sorumlulugu yoktur bu yüzden uyumak toplumun pek hoşuna gidiyor. Kırsal kesim çalışmadan üretmeden BULGUR BULAMAÇ la karnını doyurup iktidarın ve gerici yoz çevrelerin cennet vaadi ile GÖZLERİ KAMAŞIYOR. OYSA BU ÇEVRELER ÜLKENİN KAYMAĞINI YİYORLAR. Kırsal kesim ve şehirlerin varoşlarında yaşayanlar DÜNYAYA DİN İMAN MEZHEP VE IRKÇILIK zaviyesinden bakıyor. DEMOKRASİ HUKUK BİLİM ADALET NEDİR HİÇ TATMAMIŞLAR. Toplumun büyük bir çogunlugu tamda ORTAÇAG da yaşıyor. CEHALET ÖZGÜR, CEHALET BAŞ TACI, CEHALET CESUR, CEHALET BESLENİYOR, CEHALET POHPOHLANIYOR. CEHALET HER GEÇEN GÜN SEMİRİYOR, CEHALET AZMIŞ, CEHALETİN GÖZÜ KARA.

AKIL, BİLİM, SANAT, EDEBİYAT, FELSEFE tutsak zincire vurulmuş ZİNDANLARDA. Cehalet toplumu ÇÜRÜTÜYOR, KOKUŞTURUYOR PİS KOKULAR DÜNYAYI RAHATSIZ EDİYOR. YER YÜZÜ BÖYLE BİR TOPLUMU KABUL ETMEZ SİLER YOK EDER. KENDİ ÇOCUKLARINA TECAVÜZ EDEN (erkek kız ayırmadan) KENDİ KADINLARINI KATLEDEN TOPLUMU YERYÜZÜ TAŞIYAMAZ HELAK EDER.( Tarihten örnek LUT KAVMİ.)

 
Toplam blog
: 104
: 478
Kayıt tarihi
: 31.01.07
 
 

Antalya'da yaşıyorum. İki yıl öğretmenlik yaptım, şu anda müteahhitlik yapıyorum. Aslen Kayserili..