Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '17

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Çekici gözlerin sırrı, kirpik botoksu

Çekici gözlerin sırrı, kirpik botoksu
 

Yeni bir uygulama olan kirpik botoksuyla gözleriniz daha anlamlı ve çekiçi bakışlara kavuşuyor.


Ne kadar büyük o kadar etkileyici, dikkat çekici ve güzel... Gözlerinizin güzel, bakışlarınızın daha anlamlı bakmasını sağlayan yeni bir trendden bahsetmek istiyorum size: Kirpik botoksu... Anında hacim ve kirpiklerde mükemmel bir dolgunluğa sahip sofistike gözler sağlayan bu trendle ilgili Tırnak Butik’in sahibi Ebru Durmuş'tan ipuçları aldım.

- Kirpik botoksu nedir?
Kirpik botoks uygulaması ile mükemmel yoğun ve dolgun kirpikler yaratıyor. Altı etapta gerçekleşen uygulamanın ilk aşamasında kirpikler temizlenip yağdan arındırılıyor. İkinci aşamada kirpiklere uygun kalıplar hazırlanarak bunlara kirpikler yerleştiriliyor. Kişinin istediği şekil verilerek uzatılıyor. Üçüncü aşamada kirpiklere keratin desteği veriliyor. Dördüncü aşamada pigmentlerle rimel görüntüsü veriliyor. Beşinci aşamada ise botoks kolajen ile kirpikler kalınlaştırılıyor ve vitamin ile besleniyor.

- Uygulamanın süresi nedir?
Uygulama yaklaşık olarak bir saat sürüyor.

- Kimler kirpik botoksu yaptırabilir?
Uygulamayı yaptırmak isteyenler için herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Yoğun ve dolgun kirpiklere sahip olmak isteyen herkes bu uygulamayı rahatlıkla yaptırabilir.

- Uygulama sonrası yapılması gerekenler nelerdir?
Uygulama sonrasında kişi kendi doğal kirpiği gibi herhangi bir bakım gerektirmeden kullanmaya devam edebilir. Özenli bakım uygulamanın kullanım süresini arttıracaktır.

- Kirpik botoxu yaptırdıktan sonra ne kadar süre kullanılabilir?
Süre kişinin kullanımına göre değişiyor. Ancak genelleyecek olursak uygulama süresi 6-8 hafta kadar devam ediyor.

- Kirpik botoksu uygulamasından sonra kirpikler deforme olur mu?
Kirpiklerde herhangi bir deformasyon yaşanmıyor. Aksine kirpik botoksu, lifting keratin bakımına ek bir maddedir, içeriğinde argan yağı, proteinler, keratin ve vitaminler ile kirpikleri güçlendiren ve besleyen, hidrolize keratin bir maske bulunuyor. Besleyici maske, kirpikleri keratin ile doldurarak kirpikleri daha kalın, dolgun ve daha uzun hale getiriyor. Bu uygulama kirpikleri daha güçlü yapıyor.

 
Toplam blog
: 248
: 438
Kayıt tarihi
: 27.04.16
 
 

Almanya'da doğdu. Oradaki öğreniminin ardından üniversite eğitimi için Türkiye'ye döndü. Gazeteci..