Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ağustos '09

 
Kategori
Deneme
 

Çekim yasası ile istediğinizi elde etmek?

Çekim yasası ile istediğinizi elde etmek?
 

çekim-yasası


Son zamanlarda hayatı kolaylaştıracak, kısa yoldan hedeflere ulaştıracak süper sırlar kervanına “Çekim yasası” katıldı. Bu bildiğiniz Newton’un yerçekimi yasası değil. Düşün, arzula, hayal et, iste, olumlu düşün, kendine çek ve istediğini elde et!

Sistem nasıl işleyecek? Önce mantıklı ve ulaşilabilir isteklerde bulunmak gerekiyor. Bu isteği bir kağıda yazacaksınız. Sonra bunu hayal edip sanki olmuş gibi hissedeceksiniz. Odaklanacaksınız. Sonra gelsin mutluluk, gelsin paralar. Evren tamamen insanın emrine sunulmuş. Evrenden neyi istersen onu alırsın. Kötü, kötüyü çeker. İyi iyiye çeker. Yeter ki iste. Herşey bedava. Ama istemesini bilmek gerekiyor!

Çekim yasası gerçekten işliyor mu? Bu konuda kitap yazıp milyonlar kazanana göre işliyor. Onlara göre işler. Çünki gerçekliği olmayan bir konuda kitap yazıp umut tacirliği yapan bu kişiler, kısa yoldan, emek harcamadan istedikleri şeye kavuşmayı isteyenler için tam bir umut kaynağı. Bu insanlar kitabın tirajını artırır ve yazar da zengin olur. İşte size çekim yasası!

Çalışma! Uğraşma! Araştırma! Okuma! Kafa yorma! Üretme! Ama çek bir yasa, istediğin olsun. “Kocamla nasıl mutlu oldum? Nasıl para kazandım? Nasıl işimde başarılı oldum? “ gibi cümleler ile insanların dikkati çekiliyor. Sonrasında bazı öğütler ile hayatın sırrı deşifre ediliyor (!) Hatta işi kuantum fiziğine, elektromanyetizme kadar götüren de var. Mesela ışığın hem tanecik hem de dalga şeklinde hareket etmesini bile malzeme yapmışlar. Bundan pay çıkaran yazarlar ışığın her iki yayılımını çekim yasasına bağlayıp insan nasıl isterse öyle yayılır mantığına oturtmuşlar.

Sonuç olarak bu tür yayınlar tamamen kulaktan kulağa ve sadece para kazanma amaçlıdır. Kişinin toplum içinde bir yer alması, hedeflerine ulaşması hayal yolu ile değil, çalışarak, çaba harcayarak ve kazanımlarda bulunmasıyla mümkün olur. ‘Mutluluğun Sırrı, 1 günde zenfin olun, 3 seansta kalçanızı eritin, 5 günde 10 kilo verin, Herkesi etkileyin gibi’ “Al şişeyi, dön köşeyi” tarzı yayınlara inanmak ancak abesle iştigaldir.
http://www.ayhandemiral.com/

 
Toplam blog
: 106
: 4561
Kayıt tarihi
: 28.03.09
 
 

Ayhan Demiral ..