Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '12

 
Kategori
Magazin
 

Cem Yılmaz & Ahu Yağtu

Ülkemizin komedi alanında şüphesiz en tanınmış ismi Cem Yılmaz, 4 aylık hamile sevgilisi Ahu Yağtu ile Pera Palas Hotel'de konukların dediğine göre müthiş bir düğünle dünya evine girdi. Mutluluklar diliyoruz.

Düğün, Türkiye'nin en tanınmış isimlerini bir araya getirdi. Sezen Aksu, Tarkan, Mazhar Alanson, Şebnem Ferah, Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Şener Şen'in de aralarında bulunduğu konuklar düğünde bulunan isimlerdendi. Yılın flaş aşkı olarak nitelendirilen Kenan Doğulu - Beren Saat, ilk olarak bu düğünde el ele objektiflere poz vererek iddiaları doğruladılar.

Ünlü komedyen, evlilikle ilgili kendisine yöneltilen sorulara geçiştirici cevaplar vermiş ve beraberliğini açıklamasıyla magazin gündemine oturmuştu.

Düğünde öne çıkan ayrıntılardan biri, Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çiftinin ilk danslarını Ümit Besen'in Nikah Masası adlı şarkısıyla gerçekleştirmeleri. Düğünün ardından gazetecilerle konuşan Ümit Besen, evlilik cüzdanının Cem Yılmaz'ın aldığını söyledi. Düğün sırasında hava almak için otelin dışına çıkan Cem Yılmaz basın mensupları tarafından görüntülendi. Cem Yılmaz bir süre dışarda kalıp yakınlarıyla sohbet ettikten sonra tekrar içeri girdi. Yılmaz, kendisine seslenen basın mensuplarına ise sadece bakmakla yetindi.
Ayrıca Sezen Aksu ve Tarkan'ın sahneye çıkarak eşsiz bir düete imza attıkları da söyleniyor.

Çiftin düğünü yurtdışında yapmak istediği fakat; ne hikmetse ekonomik sorunlar nedeniyle Türkiye'de yapıldığı da söylentiler arasında. Her şeyi bi kenara bırakarak ve bundan sonrası için iyi niyet ve dileklerle, Türkiye'nin en önemli komedi ustası Cem Yılmaz ve eşi Ahu Yağtu'ya mutluluklar diliyorum.

 
Toplam blog
: 17
: 684
Kayıt tarihi
: 29.02.12
 
 

 Baskı, yönlendirme ve nasihatin kendine olsun. Yürü bakalım.     ..