Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mart '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Cemaate dolandırıcılara karşı video görüntülü uyarı.

Dursunbey İlçe Emniyet Müdürlüğü, Cuma namazından önce Halhalı ve Yeni Camide video görüntü ile vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı.


Dursunbey İlçe Emniyet Müdürlüğü her fırsatta vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarmaya devam ediyor. Birçok konferans, toplantı ve ihale zamanlarında Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan video görüntüler ile vatandaşlara dolandırıcılara inanmamaları konusunda uyarılar yapılıyor.


Bugün de Cuma namazı öncesi vatandaşların yoğun olduğu 2 camimizde Emniyet Müdürlüğü tarafından canlandırma olarak hazırlanan video görüntü eşliğinde vatandaşlar dolandırıcılara karşı uyarıldılar.


Son zamanlarda yaşanan ve kendilerini polis, savcı veya asker gibi tanıtarak vatandaşları mağdur eden telefon dolandırıcılarının önü alınamıyor. Bu ve buna benzer olaylara karşı İlçe Emniyet Müdürlüğü sürekli olarak her ortamda vatandaşları uyarmaya devam ediyor.


Dursunbey İlçe Emniyet Müdürlüğü de tedbir amacıyla ATM cihazlarının yanına uyarı afişleri asıyor, Belediye hoparlörlerinden vatandaşlar uyarıldığı gibi toplum destekli polis ve emniyet personelinin gözü sürekli ATM cihazlarının üzerinde. Panik halinde işlem yapmak isteyen vatandaşlara, dolandırılma şüphesi fark edildiğinde hemen müdahale ediliyor ve vatandaşların paralarını bu dolandırıcılara kaptırması engelleniyor. Bunun yanında bugün Cuma namazı öncesi 2 camimizde yapıldığı gibi vatandaşların toplu olarak bulunduğu mekanlarda hazırlanan canlandırma videolar eşliğinde vatandaşlar dolandırıcılara karşı uyarılmaya devam ediyor.

İkna kabiliyeti güçlü bu dolandırıcılara maalesef vatandaşların inandığını belirten Dursunbey İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar KILIÇ, Polis ve Savcı kimseden kontör ve para istemez. Bu gibi durumlarla karşılaşan vatandaşlarımız, kesinlikle dolandırıcıların ağına düşmesinler ve bu tür yalanlara kanmasınlar, hemen 155 polis imdat hattını arayarak bildirsinler. Dedi.

 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..