Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '13

 
Kategori
Magazin
 

Cemal Hünal nereye gidiyor? Issız Adam, ıssız kaldı!

Cemal Hünal nereye gidiyor? Issız Adam, ıssız kaldı!
 

Biz O’nu ‘’Issız Adam’’ filmiyle tanıdık. Gişe rekorları kıran "Issız Adam" filmiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Cemal Hünal, filmin kırdığı rekora cezalar ile ulaşacak sanırım.

Aslında Cemal Hünal’ın yaşam öyküsüne bakıldığında gördüğümüz manzara pek de farklı değil. Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Lisenin ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitmiştir. Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi almıştır.

Oynadığı film, dizi ve tiyatro oyunlarını saymama gerek yok, çünkü hepimiz ezbere biliyoruz. Hayranlarını resmi olarak üzmeye Ocak ayında narkotik baskını ile gözaltına alınarak başladı. Bu operasyon sonrasında da ‘’ben içiciyim!’’ deme hakkını da kendinde buldu. Hiçbir pişmanlık gösterisinde bulunmadan bu cümleyi kurmak yetmemiş gibi bir de ‘’lise yıllarından beri kullanıyorum. Eşimin bile haberi yok!’’ diye bilecek kadar pişkin açıklamalar yaptı.

Her seferinde yazasım geldi de yazmayayım diye kendi kendimle mücadele verdiğim isimlerden biri de Cemal Hünal’dır. Ama artık bardak taştı!

Sayın Cemal Hünal, ‘’uçakta sigara içmeye kalkınca başına gelmedik kalmadı’’ başlığı ile Milliyet İnternet sitesinde haber oldu. Uçağı bir birine katmış Cemal bey, bu nasıl bir sorumsuzluktur?

Önceki gece Türkmenistan Havayolları uçağıyla Başkent Aşkabat'tan İstanbul'a dönerken sigara ihtiyacını tuvalette gidermeye çalışan Hünal, uçak içinde sirenlerin çalmasıyla önce hostesleri sonra da yolcuları telaşa düşürdü. Nasıl bir düşünen beyin böyle bir şey yapmaya cesaret eder? Bana sakın ‘’Sigarasızlık başına vurdu’’ demeyin! Toplumun gözünün önündeki birinin bunu yapmasını da ayrıca anlayamıyorum? Çağatay Ulusoy, narkotik baskınından sonra ortalarda gözükmeden saklanırken, Cemal Hünal’ın bunu yapabilmesi benim aklımı dumura uğrattı.

Uçağın sirenlerinin çalması üzerine tuvaletin önünde önlem alan görevliler, sigara içenin "Issız Adam" olduğunu tespit edince, pasaportuna el koyup, kaptan pilota teslim etti. İniş sonrası yolcular uçağı terk ederken, Hünal pilotlar tarafından saat 01.00 sıralarında Atatürk Havalimanı ekiplerine teslim edildi.

Havalimanı görevlileri, Cemal Hünal'a ‘Kabahatler Kanunu'nun 39. maddesinde Tütün Mamüllerinin Tüketilmesi' gereğince 88 TL para cezası verileceğini, asıl cezanın ise,‘gerekli prosedürlerin tamamlanmasıyla geçecek zaman' olacağı açıklamasında bulundular.

Şimdi sorarım size binlerce-milyonlarca insanın hayranlıkla seyrettiği bir ünlünün yaptığı bu sorumsuzca davranışa ne demeli? Ben lafı uzatmadan ‘’sorumsuzluk’’ diyorum. Kariyerine verdiği zarar da ayrıca işlenecek bir konu. Artık yaptıkları ‘’insanlık hali’’ özrünü ‘’zayıf anında yakalanmış’’ bahanesini aştı. Böyle giderse de Cemal Hünal, starlar haritasından silinip gidecek. Örnek olduğu genç neslin kendine öyküneceğinin farkına varamaması ağlanacak bir durum.

Üst üste bu tarz haberler ile basında gördüğümüz Cemal Hünal sizce nereye gidiyor?

Hayatta nereye gittiğinizi bilmeniz dileği ile…

www.medyabey.com

http://televizyongazetesi.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459?fref=ts

 

 

  

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..