Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '17

 
Kategori
TV Programları
 

Cesur ve Güzel / Ben sana aşık oldum!

Cesur ve Güzel / Ben sana aşık oldum!
 

Cesur ve Güzel dizisinin heyecan dolu yeni bölümüne, Cesur ve Sühan’ın aşk sahneleri damgasını vuracak! Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrolleri üstlendiği dizide; intikamına karşı aşkını tercih eden Cesur, Sühan’a aşkını bir kez daha itiraf edecek.

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Ece Yörenç’in, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği Cesur ve Güzel dizisinin 9. Bölümünde bir günlüğüne Korludağ’dan uzaklaşan Cesur ve Sühan arasındaki yakınlaşma ekrana romantik sahnelerle yansıyacak.

Sühan’ı kurtarmak için hayatını ortaya koyup yaralandıktan sonra Tahsin Korludağ’ın oyunuyla tutuklanan Cesur, artık kozlarını açık açık oynayacak.

CESUR VE GÜZEL 9. BÖLÜM (89)

Babası ve tüm şüphelerine rağmen aşık olduğu adam arasında kalan Sühan ise, Tahsin Korludağ ve Cesur arasındaki yüzleşmenin şahidi olacak. Heyecanın durmayacağı yeni bölümde, sadece 24 saatliğine Korludağ’dan uzaklaşarak beraberlikleri için önemli bir adım atmaya çalışan Cesur ve Sühan arasındaki yakınlaşma bölüme damgasını vuracak.

CESUR VE GÜZEL 9. BÖLÜM (23)

Cesur, büyük bir kumpasın içinde!

Cesur’un duygularını Sühan’a açması onun kalbindeki buzların erimesine neden olur. Aynı anda Cesur’un tutuklanması, Tahsin Korludağ’ın da artık ona karşı savaş açtığı anlamına gelir. Sühan’ın şahit olduğu yüzleşme bu düşmanlığın boyutlarını acıyla anlamasına neden olacaktır.

 

CESUR VE GÜZEL 9. BÖLÜM (24)

Cesur’un gerçek kimliğini öğrenmek Korhan’ın geçmişe gömdüğü anıların tekrar gün yüzüne çıkmasına neden olur. Dengesi alt üst olan Korhan, Hülya için çok kolay bir hedef haline gelir.

71884

Cesur,babasının öldüğü geceyle ilgili çok önemli bir ipucunu, hiç tahmin etmediği bir kişi sayesinde elde eder. Aklı şüphelerle doluyken kendisine kurulan tuzağı fark etmez.

71885

Cesur, Sühan’ı bir günlüğüne Korludağ’dan uzaklaştırmak ister. Sadece 24 saat her şeyi, kim olduklarını unutmak beraberlikleri için önemli bir adım olacaktır. Ancak Sühan, Cesur’a yakın olmakla, babasının Cesur’a kurduğu tuzağın içine de düşmüş olduğunun farkında değildir.

Cesur ve Güzel yeni bölümüyle 12 Ocak Perşembe (Bu akşam) saat 20.00’de Star TV’de!

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber ve görseller Persona Basın Bülteni.

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..