Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mayıs '17

 
Kategori
TV Programları
 

Cesur ve Güzel Setinde Büyük Kriz!

Cesur ve Güzel Setinde Büyük Kriz!
 

Televizyon dünyası yaz sezonuna doğru giderken hemen her gün garip haberlerle karşı kalıyoruz. Bu haberlerin temelinde ise "Şok!" ifadesi içeren bir tavır söz konusu. Yani sanki millet birbirine tekme tokat dalıyormuş ya da küfür ve taciz gırla gidiyormuş gibi davranıyoruz. Bu atmosferde ortaya çıktığı iddia edilen her şeye de inanmamak lazım ya neyse. 

İşte bu atmosferin ürünü olduğunu tahmin ettiğim ve inanma konusunda kararı size bıraktığım bir haber var. Bu haber Star'da perşembe akşamları ekrana gelen Cesur ve Güzel dizisi ile ilgili. Geçtiğimiz günlerde dizinin sezon sonunda final yapma kararı almış olduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddialara şimdilerde "Sette kriz" iddiası eklendi. Iddiada geçen krizin başrolünde ise dizinin iki önemli başrolü var.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün gibi iki ismi içerisinde barındıran Cesur ve Güzel dizisinin setinde soğuk rüzgarların estiği hatta dizinin sırf bu ortam yüzünden bitebileceği dahi iddia ediliyor. Bu soğuk rrüzgârların temelinde Kivanç Tatlıtuğ'un bir çok kez sete geç gelmesi ve Tuba Büyüküstün'ün bu duruma tam anlamıyla "kıl" olması var. Yani ikilinin kaprisleri yüzünden birbirlerine tavır yaptıkları söyleniyor.

Bu haber doğru mu değil mi inanın bilmiyorum. Ama eğer doğru ise, bu tür sıkıntıların oldugu huzursuz ortamlarda iyi iş çıkartmanın zor olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Başrolünde böyle önemli isimler olsa bile yani.

Ne doğru ne yanlış bilinmez ama Cesur ve Güzel dizisinin suyu ısınıyor gibi sanki.

Göreceğiz bakalım.

Anıl Koldaş 

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..