Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

Cesur ve Sühan ebedi mutluluğa adım adım ilerliyorlar!

Cesur ve Sühan ebedi mutluluğa adım adım ilerliyorlar!
 

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’de büyük finale yaklaştıkça heyecan da artıyor. Dizinin yeni bölümünde Rıza’nın tutuklanmasıyla birlikte Cesur ve Sühan’ı düğün telaşı saracak. Bu sırada hapisten kaçan Rıza ise son ve en tehlikeli kozunu oynayacak.

Diziler sezon sonuna yaklaştılar ve hayatın gerçeği düğünler de peş peşe geliyor.

Dün akşam Kara Sevda'da Kemal ve Nihan'ın düğünü vardı. Bu akşamda Cesur ve Sühan mutlu izdivaca adım atıyorlar.

Cesur ve Güzel 29.Bölüm (2)

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde mutlu bir aile kurmak için önlerindeki tüm engellerin kalktığı Cesur ve Sühan, daha fazla vakit kaybetmeyerek düğün hazırlıklarına başlayacak.

Cesur ve Güzel 29.Bölüm (5)

Cesur’un evindeki tatlı telaş ve âşıkların mutluluk hayalleri, Savcı Serhat’tan gelen haberle yara alacak. Pes etmeye asla niyeti olmayan Rıza’nın hapisten kaçmasıyla birlikte Cesur ve Sühan, kendilerini ateş hattının tam ortasında bulacak.

Cesur ve Güzel 29.Bölüm (7) Cesur ve Güzel 29.Bölüm (6)

Evlilik haberi, Korludağ Kasabası’nda taşları yerinden oynatacak!

Cesur ve Güzel 29.Bölüm (1)

Rıza’nın her an karşılarına çıkabileceği gerçeğinin, mutluluklarına gölge düşürmesini istemeyen ikili hazırlıklara devam ederken, Cesur ve Sühan’ın evlilik haberi Korludağ Kasabası’nda büyük yankı uyandıracak. Geçmişte kalan kırgınlıkların ve endişelerin yeniden su yüzüne çıkması, gerilimi tırmandıracak hamlelere gebe olacak. Bu sefer yarım bıraktığı işi tamamlamaya kararlı olan Rıza ise beklediği fırsatı eline geçirerek en tehlikeli kozunu oynayacak. Rıza tehdidine boyun eğmeyen Cesur ve Sühan’ın büyüleyici düğün sahnesi ekran başındakilerin büyük beğenisini kazanacak.

Cesur ve Güzel 29.Bölüm (4)

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur ve Sühan, mutluluğa doğru ilerledikleri yolda hayallerini gerçekleştirebilecek mi, Rıza hedefine ulaşabilecek mi gibi sorular yanıt bulacak.

 

Fragmanlar:

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 1 Haziran Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

Cesur ve Sühan mutluluğa atım atmasından sonra, Cesur ve Güzel'de finale yaklaşılıyor. 22 Haziran'da 32 bölümde bu güzel dizi ekranlara veda edecek. Düşük reytingler nedeniyle bu iki güçlü oyuncumuzun dizisi maalesef 2.sezonu göremeyecek!

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak haber ve görseller Persona Basın Bülteni.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..