Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '17

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

Çevir - aç maden suyu

Çevir - aç maden suyu
 

Çevir - aç maden suyu


Hayatımızı kolaylaştıran yenilikler her zaman bizim için ilk sırada yerini alır. Yenilik diye bahsedilen şey  büyük önem taşıyan radikal değişiklikler de olabilir, tam tersine toplu iğne ucu kadar ufak bir değişim de olabilir. Geçerli ve etkileyici bir farka sahip olmak için büyük bir değişim gerekli dememiz yanlış olur. Küçük ama algıyı tamamen değiştiren ya da “ Vay canına bu da çok iyi oldu şimdi bak, iyi düşünmüşler. Biz neden bunu daha önce düşünemedik ? " diye yorumları beraberinde getirebiliyorsa o değişiklik başarılıdır der geçerim.

Bu sefer bahsedeceğim yenilik aslında bir süredir raflarda karşılaştığımız bir şey. Bu durumda biz ona “ Farkedilmeye başlanan yenilik “ diyelim . Yeni olarak adlandırabilirim, çünkü bilmeyen tüketicilerimiz var. Yeni olarak adlandırmayabilirim de , bilenleriniz de mevcut. Her zaman severek tükettiğimiz, içinde birçok minerale sahip olan maden sularımız artık yavaş yavaş  “ Çevir – aç “ kapak tasarımına dönüşüyor.  “  Ne çektik kardeşim şu şişeyi açacağız diye! Dışarda, arabada, iş yerinde, plajda, okulda. “  cümleleriniz hiç yabancı değil. Yanında şişe açacağı taşıyan insanlarımız da olsa, genel olarak bu konuda vardı bir isyan.  Bundan yıllar önce bir markanın çıkarmış olduğu çevir- aç kapak Premium şişe maden suyuna, şu günlerde iyi bildiğiniz bir maden suyu markası daha katıldı. Bu gidişle tüm şişeleri yakında böyle görürseniz şaşırmayın.  Bu durum üreticilerin de hoşuna gitmiş olmalı ki, günden güne yayılan bir tasarım söz konusu.  Dersen ki “ Ben maden suyumu eskisi gibi açmayı seviyorum, o kapak cısslıcak! “  ona da tamam.  Öyle markalarımız da şimdilik devam ediyor üretimlerine, fakat her an şu  “ çevir – aç “  tasarımına ilgi duyabilirler gibi düşünüyorum.

Al işte en başta bahsettiğim gibi, küçük bir değişimden bahsediyoruz. Kolaylık sağlıyor mu?  İlgini çekiyor mu ? Konuşuluyor mu? Sevdin mi? Bu soruların cevabını güzelce veriyorsan  her şey ortada.

Tüm bu tasarımlarla, tüketicinin hayatına renk katan markalara  ben de teşekkürlerimi sunuyorum. Daha da yaratıcı fikirlere adım adım ilerlemek dileğiyle.

Not :  “  Şekilden şekile girmenize gerek kalmadı. “                                          Sağlıkla Kalın!

                                                                                        Gıda Mühendisi-  Nermin Özge Bilge

 
Toplam blog
: 385
: 303
Kayıt tarihi
: 20.02.15
 
 

Gıda Yüksek Mühendisi  ..