Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1957 Kars doğumluyum. Emekliyim. Gazi Üniversitesi İİBF İşletme bölümü ön lisans mezunuyum. Yazı yazmak, kitap okumak en çok zaman ayırdığım uğraşılar. Tüm olumsuzluklara karşı mücadele etmek ve tüm güzelliklerin her kes tarafından paylaşılmasını istemek temel felsefemdir. Her alanda gelişmiş ve özgürlüklerin kısıtlanmadığ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
'Söyle paşam, nedir bu işin aslı…'

12 Eylül'ün o karanlık günlerini yaşayan birisi olarak sizi çok iyi anlıyorum. Hal bu maalesef.. Ama ilerisinin daha iyi olacağını ve bu hırsız Vatan Hainlerinin defolup gideceğini tahmin ediyorum.. Umuyorum.. Saygılar..

07 Eylül 2015 22:57
Hey Millet !

Harikasın Newyorker.. Eline sağlık.. Selamlar..

13 Temmuz 2014 11:17
CHP ve MHP'nin "Çatı adayı" Ekmeleddin bey, Atatürkçü medyayı tornistan ettirdi

Zaten bu kanalları bu konulara kanalize edenler, CHP tabanını sandığa göndermemek ve RTE'nin çok rahat bir şekilde köşke çıkmasını sağlamayı hedeflemektedirler bence.Öylede olacak maalesef. Bu adaylar konusunda bende bir yazı yazmıştım, bu yazınızla birlikte değerlendirildiğinde her iki yazıda amacını anlatıyor. Elinize sağlık. H. Çetinkaya, Hakan Aygün ve Barış Yarkadaş gibi Fetullah muridlerinden başka ne beklenir ki?. Her şeyden önce Cumhuriyet'in ve Halk Tv'nin bu insanların elinden kurtulması gerekir. Saygılar..

13 Temmuz 2014 11:03
 
Toplam blog
: 243
: 760
Kayıt tarihi
: 26.03.07