Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '07

 
Kategori
Çevre Bilinci
 

Çevreciler bencil olur.

Çevreciler bencil olur.
 

Bu işin lamı cimi yok bütün çevreciler bencildir. Hep kendilerini düşünürler, hep kendileri için çalışırlar. Bunu her zaman savunurum ve iyi bilirim; çünkü bende bir çevreciyim.

Nasıl mı olur çevreciler bencil? Aynen şöyle; çevreci temiz bir denize girmek ister ve savaşır, ekolojik yiyecekler ister ve bunun için uğraş verir, güzel ağaçlar, ormanlar altında keyif yapmak ister ve ağaçlara, ormanlara saygı duyar ve onları korur. Hep kendi lüksü içindir.

Düşünün bu zinciri; temiz denizler için, ekolojik gıdalar için, ormanlar için ve daha bir çok doğa olayı için bir insan neden hayatını adasın ki..! Evet hep bencillikten; ve fakat hadi daha yumuşak olalım bencilliğin yanında belki minicik faydasıda vardır çevrecinin insanlığa. Denizlerin temiz olması için uğraş verirken bilmem kaç milyon deniz canlısını da korur ve buna mükabil insanları deniz ürünlerine kavuşturur. Ekolojik ürünler için uğraş verir ve hormonsuz meyve, sebze yiyerek büyüyen milyonlarca insanı kanserden ve çeşitli hastalıklardan kurtarır. Orman katliyamlarının son bulması için çalışır, erozyonu önler, ciğerlerimizi temizler ve bunun gibi yüzlerce zincir bağlantı.

İşte bu kadar bencildir çevreciler. Orada burada çeşitli eylemler olur çevrecilerin düzenlediği ve insanlar vebalı gibi uzaklaşır hatta kaçar bu insanlardan sonra da bi dünya söylenirler arkalarından.

Bu bencil insanlara bakarak ve onları takip ederek keşke herkes bu şekilde bencil olsa sırf kendi lüksü için dünyada ters giden bütün doğa olaylarıyla ilgilense, çevreyi sevse ve korusa.

Evet bende bencil bir insanım ve umarım ki dünyadaki herkes bencil olur.

 
Toplam blog
: 99
: 2370
Kayıt tarihi
: 25.03.07
 
 

1977 yılında İstanbul'da doğdu, zamanının getirdiği bir çok avantajı değerlendirdi. Sokakta oynad..