Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10/09/1976 Rize/ Çayeli doğumluyum. Liseyi bittirdim, üniversiteyi terkettim. Eleman olarak çalışma hayatına başladım, esnaflık hızımı kesemedi, ticarete atıldım. Bu gelişmelerin arasında, kısa bir süre İstanbul'da bir güvenlik şirketinde, güvenlik görevlisi olarak çalıştım. Sonrasında kendi kurduğum işler ile, ticaretle m..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Zil çaldı

Sayın GÜNEŞİNSULARI; yorumuma cevaben yazıldığına inandığım yorumuna "Sayın" diye başladığınız için bende cevaben yazmış olduğum bu yoruma Sayın diye başlama gereği duydum yada içimden öyle geldi. Yazdıklarınıza katılıyorum sadece yazdıklarınızın bu yazı ile tam olarak bağdaşmadığına inanıyorum. Evet güzel bir yorum ama bu yazı okadar güzel bir yorumu hak edecek bir yazı değilki ben onu anlatmaya çalışmıştım. Melda kendi kafasına göre birşeyler yazmış sizde görmek istediğinizi Meldanın yazmış olduğu bu yazıda görmeye çalışmışsınız ve görmeye çalıştığınız şeyi yorumunuzda gayet güzel yansıtmışınız. Bu benim anladığım yada algıladığımdır...ee saygı meselesi bişey demiyoruz ki...Hadi kalın sağlıcakla, sevgilerimle.

23 Nisan 2011 16:31
Namazın kazası olur mu?

Öyle ise namazlarımızı kazaya bırakmayalım. Hatırlattığınız için tşklr. Yanlız yorumlar arasında "seferilik" konusu dikkatimi çekti! "Seferilik" Vatandan uzaklık yada yakınlık ile alakalı bir durum değil ki! 90 km lik bir yolculuğa çıkacak olanlar için ikamet yerinin son sınırında başlar ve o sınırdan sonraki girilen ilk nazam vaktinden itibarende kişi namazını "seferi" olarak kılar. Bunun süreside 1 gün değil 15 gündür. Tüm bu konular farklı noktalara insanın dikkatini çekiyor. Bütün bunların ayrıntılı bir açıklaması Kuran-i Kerimde yok! Öyle ise bilinmesi gerekenler haylı çok.

11 Şubat 2011 07:38
Zil çaldı

Güneşinsuları iyi özetlemiş ama hayret, bu yazıdan öyle bir anlam çıkmaz ki! Demek ki yazıyı değil seni özetlemiş...:) Bu yazının altında neden bunu yapmış ki, sankim yazıya yorum yapar gibi...? Neyse üzerinde fazla düşünmüyorum; Allahın hikmeti. Aslında şartlanmışlık her yerde ama aslı ve asaleti ortadan kaldıramıyor, bir şartlanmışlık bir başka şartlanmışlık ile ortadan yok olup gidiyor, sanki hiç olmamış / yaşanmamış / yokmuş gibi ve bütün şartlanmışlıklar ortadan kalkınca geriye bir tek şey kalıyor onu da sadece "Gel, ne olursan ol yine gel." diyerek ifade edebiliyor insan. Ortaçağın "Elit" İnsanları vardı, yada "Elit" diye sınıflandırılmış insanlar; bilgili, kültürlü, aristokrat....günümüzde "Zengin ve Eğitimli" olanlar sınıfı... elit.... Günümüzün zenginlerinden kimseye hayır gelmez, istisnalar müstesna, Eğitim; herkes evinin yolunu bulabilecek kadar eğitilmiş...Senin anlatmaya çalıştığın "elit" ne on ola ki?

12 Ocak 2011 22:42
 
Toplam blog
: 16
: 804
Kayıt tarihi
: 15.03.09