Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

14 Aralık '08

 
Kategori
Dünya
 

Chéve France!

Chéve France!
 

Unutmuyoruz! ! !http://www.karalahana.net/resimler/kurdistan_fransa.jpg


İyisi mi siz yine kümesinize dönünüz!

Görüyorum ki yine haddinizi aşmışsınız?

Astrolojiyle ilgili uzmanlarınıza danışırsanız şayet, gezegenlerinde yerinde durmadığını ve zaman aralıklarıyla yer değiştirdiğini mutlaka diyeceklerdir size!

Son aldığımız haberlere göre, sizi değerlendirecek olursak ki her zamanki gibi, fiziksel, zihinsel ve periyodik bir dönemden geçtiğinizi farz ediyoruz!

Şunu unutmayınız ki görüş ve fikir ayrılıkları hep olacaktır. Olmalıdır da! Ama! Terbiyesizlik! Ya başınıza dert olursa? Sizden doğma, sudan sebeplerle ve bizden olacak buz gibi tepkilerle karşılaşırsanız, sonra da dolular yağmasın nazik tepelerinize? Bize sorarsanız demiyorum ama moda tasarımcılarınıza daha uygun duruyor idealize konular?

Nedense! Yine bizi durduk yere gıdıklıyorsunuz! Yoksa siz gerçekten kaşınıyor musunuz? Anlaşıldı! Demiyelim sonra size! Acaba diyorum! Kendi gerçeklerinizden mi kaçıyorsunuz?

Bakınız chéve France!

İsterseniz! Geliniz, bu ''yaşlı ana'yı'' uyandırmayınız! Hani şu, eski, yorgun uykusundan! Son olarak, romantik bir söz etmemi ister misiniz? ''Aşk bile, güçsüzleşirmiş sevenler saygısızsa!'' İyisi mi siz yine, kümesinize dönüp, dönüp, ötünüz!

Bunları niye mi yazdım?

Avrupa Birliği (AB) Dönem Başkanı Fransa’nın, “Afganistan sorununun çözümü için bölgesel diyaloğu teşvik” amacıyla Paris’te düzenlediği toplantıda Türkiye’yi dışlaması, Ankara’da rahatsızlık yarattı. Milliyet

<ımg alt="" src="http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/12/13/fft17_mf147477.Jpeg" border="0">

Fransa, Türkiye'yi dışladı!

Au revoir France! (Dua ediniz ki ''Allez au-dehors'' demedim!)

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..