Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Efsane FB 1907 Baterist Metin

http://blog.milliyet.com.tr/efsanefb1907

30 Mart '08

 
Kategori
Futbol
 

Chelsea'li Kartallar Şimdi Kına Yaksınlar!

Chelsea'li Kartallar Şimdi Kına Yaksınlar!
 

Fenerbahçe, Süper Lig' de Zico komutasında çıktığı yedinci derby maçta, altıncı galibiyetini aldı. Beşiktaş ve Galatasaray ile oynanan bu yedi maçtan biri berabere sonuçlanırken, Zico yönetiminde Kanaryalar, derby' lerde yenilgi yüzü görmedi.


Zico' lu Fenerbahçe, ezeli rakiplerinden 2 defa yenilgi aldı... Lâkin bunların ikisi de Türkiye Kupası' ndaydı. Geçtiğimiz sezonda Beşiktaş' a kupada mağlup olan Kanaryalar, bu sezon da yine kupada, çeyrek finalde Galatasaray' a Ali Sami Yen' de yenilmişlerdi.


Fenerbahçe' de ikinci sezonunu geçiren Zico' nun çalıştırdığı Kanaryalar, toplam 12 derby' de 7 galibiyet, 3 beraberlik elde ettiler. Sarı lâcivertli futbolcular, bu maçlarda 15 gol atarken 9 gol yediler. Bu son görüntüyle Zico, gerçek bir derby ustası olduğunu kanıtlamış oldu.


Son yıllarda, İnönü Stadı' nda Beşiktaş' a karşı genelde üstün oynayan Fenerbahçe, son 10 lig maçında 5 galibiyet, 4 malubiyet, 1 beraberlik elde etti. İnönü' de son iki lig maçını da kazanan Kanaryalar bu son galibiyetle seriyi 3 maça çıkartmış oldular. Bununla beraber, Beşiktaş ile genelde oynanan son 4 maçı da Kanaryalar kazandı.


Semih' in ağzından bal damlıyor, ne söylese oluyor... Daha evvel "Beşiktaş puan kaybeder biz lider oluruz" diyerek tutturan Semih bu maç için de "2-1 kazanırız" demişti... Bunlar tamam da ben devamını merak ediyorum... Zira Semih, Chelsea maçı için "1-0 kazanırız" dedi. Bakalım "medyum Semih" yine tutturacakmı?


İnönü evimiz oldu sanki, artık yabancılık çekmiyoruz. Kartalın yıldızları hayâli fener sahada gezinip, önünü dahi ışıtamazken, Fener' in yıldızları daha da parladı... Abone Kezman suskun kalsada Alex vardı... Bu hayâti maça damgasını vuran da Alex oldu.


İlk golü kaptan attı... Kartal berabere yaptı... Kaptan dümeni bırakmadı, iki yaptı... Fener rahat nefes aldı...


Bu arada Alex, Fener' in Beşiktaş' a yüzüncü golünü atan ve en yakışan isim oldu.


Peki taraftara ne oldu? O meşhur "duruş" nereye kayboldu?


Beşiktaş lige havlu atacak hale geldi... Kimbilir, belki Avrupa' da hayâl olacak... Bir de bu maçtan ceza alacak!


Siz bırakın Chelsea' yi de kendi derdinize yanın... İster önce tabelaya bakın... Lâkin mutlaka kına yakın...


İster bekleyin Chelsea maçını, bu provaysa görürsünüz aslını...


Sözüm Chelsea' li sahte kartallaradır, dostlarım alınmasın. Sevgilerimle...

 
Toplam blog
: 1907
: 3759
Kayıt tarihi
: 28.07.07
 
 

03 Şubat 1967 İstanbul doğumlu, romantik bir müzisyenim işte... Müzik, bateri, spor, Fenerbahçe, ..