Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Merhaba ben chillon. 'Gökkuşağının içindeki filler geceleri daha beyazdır' adlı teorinin sahibiyim. Artık buradayım. Kariyerimi merak ediyor musunuz? Yazmayı severim. Çizmeyi severim. Mühendisim ama uzman olarak çalışıyorum. Kendimi ve tüm insanları severim. Elbette trafikte gereksiz korna çalanlardan ve arkadaş görünüp kuyu kaz..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Evliyseniz başınız eğreti

Bekar mısınız? " Bekara karı boşamak kolay" derler o yüzden merak ettim. Düşüncelerinizi oluşturan şeyin yaşadıklarınız ve yaşadıklarınızla birlikte düşündüğünüz düşünceler olduğunu hatırlatmak isterim.

04 Ekim 2007 10:10
Jet Li vs. Jason Statham (War aka. Rouge)

Ben saf sinema denilen ( öyle diyen var mı? ) sinemayı sevmem. Anlatacak bir öyküsü olanın sinema çekmeyi beceremeyecekse kitap yazmasını, tiyatro yazmasını isterim. Sizin anlattığınız filme henüz gitmedim. Sanırım gitmeyeceğim de. Ancak ilerde DVD ortamında izlerim. Bu tarz filmleri bir kere izlersin ve o kadardır. Çoğun bu filmlerden fazlaca bir beklenti olmaz. Saf sinema olacağına dövüş filmi olsun ne fark eder ki?

07 Eylül 2007 09:28
Blog insanları

Valla tazeyim bugün başladım. kısmetse hem yazar hem okurum blogları. Maksat faydalı olsun. Tebrikler. Güzel konu bide ana sayfadan link olunca direk dalıyor insan yazına ve bir çırpıda okuyuveriyor :)))

03 Eylül 2007 16:40
 
Toplam blog
: 5
: 8996
Kayıt tarihi
: 31.08.07