Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '18

 
Kategori
Astroloji
 

Chiron Koç Yolculuğu & Burçlara Etkileri 2018 - 2027

Chiron Koç Yolculuğu & Burçlara Etkileri 2018 - 2027
 

17 Nisan 2018’de Koç burcuna giriş yapan yaralı şifacı Chiron, 26 Eylül 2018’de Retro hareketiyle birlikte yeniden Balık burcuna gerileyecek. 18 Şubat 2019 tarihinde Koç yolculuğu yeniden başlayacak ve 14 Nisan 2027 tarihine kadar sürecek…

 Uranyen Astrolojinin temelini oluşturan Asteroit’ler; Mars ve Jüpiter arasında kalan gök cisimleridir ve sayıları oldukça fazladır. Tıpkı gezegenler ve yıldızlar gibi yaşam ve karakterimizi belirleyici özellikler taşırlar. Klasik ve batı Astroloji’de en çok Chiron’u kullanırız ve anahtar sembolünde olan bu nokta, haritalarımızın kilit noktasını gösterir ve kendimizi, potansiyellerimizi açma fırsatı verir. Chiron; hayata dair acılarımızın, yaralarımızın nereden geldiğini; travma yaşadığımız alanları ve bundan doğan yetersizlik duygularımızı gösteren önemli bir asteroit’tir.
Chiron’un mitolojik hikayesine baktığımızda; yasak bir aşkla dünyaya geldiğini, ailesinin onun terkettiğini, yarı insan yarı at görünümlü olmasından utandıklarını görürüz. Tek başına büyümek zorunda kalan Chiron, ellerini çok iyi kullanır ve çok çalışarak yetenekleriyle ustalaşır. Müzik, Astroloji gibi alanlarda gerçek bir bilgedir. Kendini hayatın amacını bulmaya adar ve Tanrı’ların çocuklarını eğitir. Bir gün aldığı zehirli bir ok darbesiyle açılan yarasına şifa bulmak isterken; kendine çare olamayan, herkese deva olan simyalar geliştirmeye başlar. Bitkilerin şifasını keşfeder ve kendine şifa olamasa da, bir çok hastalığı tedavi eden karışımlarla tıbbı bulan mitolojik kahraman olur. Ölümsüzlüğünü Jüpiter’e vererek ruhunu sonsuzluğa teslim ettiği için Yay takımyıldızı sembolüyle aynıdır.

 
 Hepimizin içinde bir chiron vardır ve yaşamımızın bir bölümünde Chiron’un hikayesine benzer deneyimler yaşarız. Haritalarımızda chiron’un olduğu yerde acılardan geçer, yetersizliğimizi tetikleyen deneyimler yaşarız. Buradaki yetersizlikler zamanla, deneyimlerle birlikte yeterliliğe, bilgeliğe dönüşebilmektedir. Bunun için ihtiyacımız olan en önemli şey, yaralarımızı tanımaktır. Transit Chiron geçişleri de büyük arınmalara, en derin acılarımızın iyileşmesine aracılık eder. Yapacağımız mediatif şifa çalışmaların da Chiron’un bulunduğu alanları şifalandırmak, kendi yaralarımızı görerek sarabilmemize destek verecektir.
 
Chiron’un geçiş yaptığı burçlarda gezegenlerimiz varsa ve o burç hangi evimize düşüyorsa 8 yıllık arınma, bilgeleşme süreci orada başlar.
 
 
Chiron Balık Yolculuğuda Neler Yaşadık ve En Çok Kimler Etkilendi?
 
 
 Chiron Balık yolculuğu 20 Nisan 2010 tarihinde başladı ve bu süreçte oldukça duygusal arınmalar yaşadık. Kendimizi ihmal etmek, başkalarına şifa olmak adına kendimizi hiçe saymak büyük acılar, deneyimler ve şifalanmalar getirdi. Doğru yaratımlar yapmak, iyi düşünmek isterken gerçeklerden fazla uzaklaştık ve büyük hayal kırıkları yaşadık. Bir çok kişi ilahi şifa gücünü, enerjiyi keşfetti. Hem kendine, hem de insanlığa hizmet etmek adına içindeki şifacıyı eğitmeye, öğrenmeye ve bilgeleşmeye başladı. Spritüellik, ruh, öz, yaradan, birlik ve bütünlük, aydınlanma, bilinçaltı arınışı hakkında çok önemli deneyimler, uyanışlar yaşadık ve bilgiler aldık…
 
 Bağımlılığın verdiği acizliği, kurban ve kurtarıcı olarak sınırsızlığı keşfederken; herşeyi her durumda affederek şifalanabileceğimizi gördük. Bağışlamanın, yaradanın akışına teslim olmanın, onu içimizde bularak herkesi olduğu gibi kabul etmek insanlığın büyük aydınlanışına hizmet etti. Yaradanın şifasını, sevginin ve iyi niyetin, yardımlaşmanın güzelliğini görmeyi başardık. Eğer hala başaramadıysak 26 Eylül 2018 – 18 Şubat 2019 tarihleri arasında bu konularla ilgili görmemiz, deneyimlememiz gereken sınavlar devam edecek. Yolumuzu kolaylaştıran en güzel eylem bu bilgileri unutmadan ilerlemek olacaktır…
 
Chiron Balık Geçişinden en çok etkilenen Burçlar ve Jenerasyonlar;
 
 Öz burcu ya da yükselen burcu, haritasında Balık burcunda gezegeni olanlar  en güçlü şekilde hissettiler ve Başaklar, İkizler ve Yaylar ’lar da çok etkilenen burçlardı.
 
8 Nisan 1960 – 1 Nisan 1968; tarihleri arasında doğanlar; Chiron Balık sürecinde Chiron döngüsü yaşadılar. Hayata dair tüm kırgınlıklarıyla, başarısızlıklarıyla yüzleştiler ve bu konulara ait ders ve deneyimlerini tamamladılar. Şubat 2019 itibariyle kendilerini çok daha bütün, tam ve keyifli hissedecekler. 
 
 
 
 
Chiron Koç Geçişinde Neler Yaşayacağız ve En Çok Kimler Etki Alacak ?
 Chiron’nun Yepyeni bir döngüsü başlıyor ve Koç yolculuğu cesur olma, harekete geçme, başarma ve kendimiz olmayla ilgili eksikliklerimizi giderecek. Kimliklerimizle, eril tarafımızla ve hırslarımızla ilgili tutkularımızı görür, ölçer, tartar ve incelersek; süreç daha keyifli olacak.  İlişkiler ve insanlar karşısındaki duruşumuz odak noktası olunca, BEN’liklerimiz merkezlenerek köklenebilecek ve BİZ’den BİR boyutuna erişebileceğiz… Balık’tan sonraki bu sürecin enerjisi oldukça aktif, hareketli olacağı için uyumlanma süreçleri, Retro geçişler biraz ilginç ve karmaşık hissettirebilir.
 
 Chiron Koç geçişinde kişilerarası motivasyon yükselecek ve deneyim kazanma konusunda daha cesur, daha hevesli hissedeceğiz.  Kendimiz olmak için önemli hayat deneyimleri yaşayabilir, mücadele etmekle ilgili dersler alabiliriz. Rekabet içeren yarışlar, ilişkilerde kıskançlıklar yaralarımızı ve acılarımızı kanatabilir. Odak noktamız kendimizi geliştirmek, kendimizle yarışmak ve kendimizi başarmak olursa bu süreç önemli yükselişleri beraberinde getirecektir. Türkiye de bu geçişten önemli şekilde etkilenecek ve Chiron dönüşü yaşayacak… Devletimizin kuruluşu da Chiron Koç geçişine denk gelmektedir.
 

Chiron Koç Geçişinden en çok etkilenen Burçlar ve Jenerasyonlar;

Burcu ve yükselen burcu, gezegenleri Koç burcuna yerleşen kişiler Chiron Koç geçişini en çok hisseden burçlar olacak. Terazi, Yengeç ve Oğlak’lar da Chiron geçişini önemli açılarla yaşayan burçlar olacak.
 
1 Nisan 1968 – 7 Nisan 1977 tarihleri arasında doğanlar Chiron döngüsü yaşayacak ve yaşamın 50 yaş civarına denk gelen bu süreç; çok önemli bir arınma, yenilenme, güçlenme potansiyelini açığa çıkaran etkiler yaratacak. Konuyla ilgili detaylı bilgi için danışmanlık almak, süreç boyunca şifa çalışmalarından yararlanmak çok doğru bir adım olacaktır.
 
Chiron Koç; 2020 yıllarının önemli zamanlarını, dünya gündeminde ve ülkelerarası ilişkiler de yaşanacak önemli değişimlere eşlik edecek… Kendimizi sevmeyişimizden kaynaklanabilecek sevgisizliklere, bencilliklere ve kıskançlıklara kötülükle ve hırslarla cevap vermeden, birlikle, hoşgörüyle yaşamamız dileğiyle…
 
Varolmanın farkındalığına vararak tüm varoluşu sevgiyle şifalandırabiliriz…
 
Chiron Koç geçişinin bireysel hayatınıza etki eden 8 yıllık döngüsü hakkında bilgi almak için aylık veya yıllık danışmanlıklardan yararlananbilir, genel astroloji danışmalığı alarak tüm yaşamınıza rehber olacak bilgeliğe ulaşabilirsiniz.
İletişim; 0538 853 39 67 – uranusyen@gmail.com
 
Işık, şifa ve sevgiyle…
 
Miray Ertuğrul 
 
Chiron Koç Geçişinin Burcunuza Göre Etkileri
 
 
Koç
 
Boğa
 
İkizler
 
Yengeç
 
Aslan
 
Başak
 
Terazi
 
Akrep
 
Yay
 
Oğlak
 
Kova
 
Balık
 
 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..