Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '10

 
Kategori
Siyaset
 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nasıl boykotçu(!) oldu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nasıl boykotçu(!) oldu?
 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nasıl boykotçu oldu?

Bildiğiniz gibi Kemal Kılıçdaroğlu oyunu İstanbul’da kullanmak için 2009 yılı Mart ayında yapılan yerel seçimlerde nakil yaptırmıştı. Aynı zamanda İstanbul Milletvekili olarak mecliste görev yapıyor.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yoğun referandum kampanyası sırasında, seçmen kütüğüne bakmayı akıl edemiyor. Sanıyorum nasıl olsa eski yerimde oy kullanırım diye düşündü. Ancak bunu düşünmeyen birileri pusuda beklediği için hemen faaliyete geçip gereğini yaptı!

Kâğıthane Kaymakamlığı hemen faaliyete geçip, Kılıçdaroğlu’nun adres olarak belirlediği yere iki polis gönderiyor. Polis Kılıçdaroğlu’nu belirtilen adreste bulamayınca, hemen bir tutanakla durumu tespit edip, Kaymakamlığa veriyor. Kaymakamlıkta İlçe Nüfus müdürlüğüne bir yazı yazarak Kılıçdaroğlu’nun Kâğıthane nüfusundaki adresten düşürülmesini sağlıyor. Kılıçdaroğlu böylece Bimekan (Yersiz, yurtsuz) takımından oluyor!

Bir insanın CHP gibi bir ana muhalefet partisinin genel başkan olması, her gün onlarca gazete ve televizyonda, şöyle veya böyle isminin geçmesi, fazla bir şey ifade etmiyor. Herkes kanunlara uymalı! Uymayanları da Kâğıthane Kaymakamlığı gibi idealist(!) kaymakamlar uydurmalı!

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafı böyle!

Bir başka ünlünün oy kullandığı yer de Antalya!

Meclis Başkanı Sayın Mehmet Ali Şahin bildiğiniz gibi oyunu Antalya’da kullanıyor. Kendisi her ne kadar Karabük, Ovacık, Ekincik köyünden olsa da, Sayın Başbakan’ın izni ile memleket değiştirip Antalyalı oldu ve Antalya milletvekili olarak oy kullandı. Ancak Sayın Mehmet Ali Şahin Antalya’da hiç oturmadı. Bildiğim kadarı ile her hangi bir evi yok. Elbette bir adres göstermiştir. Referandum öncesi bu adrese kimse gidip bakmadı. Bakmayı aklına bile getirmedi. Sayın Mehmet Ali Şahin referandum günü Antalya, Muratpaşa, Atatürk İlköğretim okulunda oyunu kullandı. Yani Antalya Valiliği, Muratpaşa Kaymakamlığı kanunları uygulayıp, Mehmet Ali Şahin’in Antalya’daki kaydını sildirmedi. Yani kanunları uygulamayıp, görevini savsakladı.

Hal böyle olunca Sayın Mehmet Ali Şahin oyunu rahatlıkla kullanıp, her hangi bir kesimin eğlencesi(!) olmadı. Muratpaşa Kaymakamlığı Sayın Mehmet Ali Şahin’e kıyak çekerek, dünya âleme rezil olmasını önledi!

Gelelim Kemal Kılıçdaroğlu’na; Kâğıthane Kaymakamlığı görevini(!) yaparak, ileriye dönük büyük bir yatırım yaptı. Yakında önemli illerden birisine Vali olarak atanırsa hiç kimse şaşırmasın. Eğer Muratpaşa Kaymakamı, Sayın Mehmet Ali Şahin için aynı işlemi yapsaydı, şimdiye kadar çoktan görevden alınmıştı!

Sayın Mehmet Ali Şahin nerde oturuyor?

Antalya’da gösterdiği adreste kim oturuyor?

Kanunlar verilecek oyun rengine göre mi uygulanıyor?

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da oy kullanamayınca, İstanbul’da “Evet” sayısı arttı mı? Veya Sayın Mehmet Ali Şahin Antalya’da oy kullandı da Antalya’da “Evet” mi çıktı?

Böylesine küçük oyunlarla, bir parti liderini halkın gözünde küçük düşürmeye çalışmak, kasaba kurnazlığıdır. Bir parti lideri vatandaşlık görevini yerine getirmedi diye halkın gözünde küçük düşmez.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu şark kurnazlığı ile bertaraf edenleri, bir gün halk bertaraf eder!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..