Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

24 Kasım '08

 
Kategori
Siyaset
 

CHP İstanbul'da Gövde Gösterisi

CHP İstanbul'da Gövde Gösterisi
 

CHP İstanbul'da Gövde Gösterisi


Yeni katılımlarla gücüne güç katan CHP İstanbul’da başarıyı yakalamak için çalışmalarına start verdi. 3. Bölge Milletvekilleri, belediye başkanları ve CHP’li yöneticilerin katıldığı toplantıda CHP gövde gösterisi yaptı.

Büyükçekmece Albatros Restaurant’ta önceki gece düzenlenen yemekte CHP’ye yeni katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ev sahipliği yaptı. Başkan Akgün toplantıda CHP’ye geçmesinin nedeni olarak ülkenin içinde bulunduğu kötü durumu gösterirken, Akgün yerel seçimlerde İstanbul’da başarı için çalışacaklarını söylerken CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Mehmet Ali Özpolat tüm CHP’lilerin birlik beraberlik içerisinde olması gerektiğini, halkın bu seçimlerede hükümete tokat gibi cevap vereceğini dile getirdi.

Toplantıda en eski CHP’li MYK Üyesi Erdoğan Toprak’ta Atatürk’ün partisinin altında siyaset yapmaktan, ilk genel başkanlarının izinde olmaktan dolayı mutlu olduklarını anlattı.

CHP’yi kendi evi olarak gördüğünü dile getiren Başkan Akgün “Siyasette ki ilk partim ve benim evim olan CHP’ye yeniden gelmekten dolayı oldukça mutluyum. Ülkemizin geleceği ve memleketimizin içinde bulunduğu durumdan dolayı arkadaşlarımla birlikte CHP’ye katıldık. Hiçbir zaman en iyi partiye geçip belediye başkanlığı kazanayım diye CHP’ye geçmedim. Bunu aklımın ucundan bile geçirmedim. 34 yıllık belediyecilik hayatımda başkan yardımcılığı ve belediye başkanlığı yaşantımda, 15 yıldır Büyükçekmece’de yaptığım belediye başkanlığı döneminde yıllardır bulunduğum ANAVATAN Partisi mecliste ve hükümette olmamasına rağmen ilçemde halkım her zaman bana güvenip, partiye değil Hasan Akgün’e oy vermiştir. Sizlerle birlikte bu çatı altında olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu saatten sona en büyük hedefimiz CHP şemsiyesi altında İstanbul ve tüm Türkiye’de başarılı olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin daha aydınlık bir yola girmesine katkı sağlamaktır” dedi.

Toplantının yapılmasında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile birlikte önemli rol oynayan CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Mehmet Ali Özpolat’ta Türkiye Cumhuriyeti’nin durumunun çok vahim bir şekilde olduğunu, Türk halkının gittikçe fakirleşerek erzak yardımına muhtaç hale getirildiğini dile getirerek “ İstanbul’da partimize yeni katılan Büyükçekmece Belediyemizin organize ettiği bu gecede sizlerle beraber olmaktan dolayı büyük sevinç içerisindeyim. Yaklaşan yerel seçimlerde herkes çok büyük özveri içerisinde çalışmaldır. Bizi ayırmak ve aramızı bozmak isteyenler olacaktır. En önemlisi bugünlerde birbirimize daha fazla kenetlenerek birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Biz eminiz ki halkımız artık nereye oy vereceğini çok iyi biliyor. 1 torba kömüre, 1 paket makarnaya muhtaç bırakılan halkımız yerel seçimlerde bunun en iyi cevabını hükümete bir tokat atarak verecektir” şeklinde konuştu.

Büyükçekmece Albatros Restaurant’ta yapılan yemekli toplantıya CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Mehmet Ali Özpolat, CHP MYK Üyesi Erdoğan Toprak ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanı sıra, CHP Yönetim Kurulu Üyeleri Muharrem Kılıç, Hüseyin Aydoğdu, Ali Rıza Akyüz, Benan Kutsiye Bakkal, Nalan Çelik Gonca Emre İleri İbrahim Yılmaz, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Bahçeşehir Belediye Başkanı Kemal Aydın, Muratbey Belediye Başkanı Bayram Ali Üner, Durusu Belediye Başkanı Engin Akman, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erol Şahin, Bakırköy İlçe Başkanı Cemil Memişoğlu, Çatalca İlçe Başkanı Süleyman Kolcuoğlu, Bahçelievler İlçe Başkanı Hüseyin Özkahraman, Avcılar İlçe Başkanı Bayram Acar, Bağcılar İlçe Başkanı Zeki Çetin, Beylikdüzü İlçe Başkanı Yücel Alıoğlu, Güngören İlçe Başkanı Selami Özdemir, Esenyurt İlçe Başkanı Erdal Akyol, Küçükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Ali Önal, Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Necati Erdem, Arnavutköy İlçe Başkanı Ali İhsan Ercan, Silivri İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, Mimarsinan Belde Başkanı Ali Ulvi Gökbulak, Tepecik Belde Başkanı Süleyman Arslan, Kumburgaz Belde Başkanı Aydın Şavluk, Celaliye – Kamiloba Belde Başkanı Haluk Helvacıoğlu, Muratbey Belde Başkanı Nazım Özgündüz, Binkılıç Belediye Başkanı Gökay Savaşan katıldı.

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..