Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '10

 
Kategori
Siyaset
 

CHP kurultayı görkemli ve coşkuluydu

CHP kurultayı görkemli ve coşkuluydu
 

CHP KURULTAYI GÖRKEMLİYDİ


Cumhuriyet Halk Partisi'nin tüzük kurultayını baştan sona televizyondan izledim. Şimdiye kadar izlediğim en görkemli ve coşkulu kurultaydı diyebilirim. Gördüğüm kadarıyla CHP'ye gönül verenlere büyük bir özgüven gelmiş. Bunda lidere inanmanın, kadroya güvenmenin de payı var. CHP'li ünlü ünsüz her bireyin çalışma heyecanı ile dolu olduğunu gördüm.

Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nun rahat yapısı ve CHP örgütünün organizasyon başarısı nedeniyle hiç bir aksaklık yaşanmadı. Şimdiye kadar görülmemiş çoğunlukta genç katılım vardı. Gençler kurultayda düzeni sağlamak için var güçleriyle çalıştılar.

Başkan Kemal Kılıçdaroğlu önceki kurultaya göre daha deneyimli olmanın verdiği rahatlıkla etkileyici bir konuşma yaptı. Konuşmasında, ekonomiden dış politikaya; işsizlikten eğitim sorununa kadar halkı ilgilendiren her konuya değindi. Salonu dolduran 18 bin kişi Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını alkışlarla ve sloganlarla destekledi.

Yeni parti meclisi listesinde genellikle aktif çalışacak isimlere yer verildiği görüldü.

Gördüğüm kadarıyla Cumhuriyet Halk Partisi, Kemal KIlıçdaroğlu ve genç ekibiyle gümbür gümbür geliyor. İktidara yürüyüşün ayak sesleri Ankara Arena'dan tüm yurda yayılmış durumda.

Bundan böyle AKP'nin işi çok zor.

 
Toplam blog
: 233
: 980
Kayıt tarihi
: 07.01.10
 
 

İzmir doğumluyum. Ege Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Okulu mezunuyum. Kısa denilebilecek bir sür..