Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '09

 
Kategori
Siyaset
 

CHP'li belediyelere hizmet yok(muş)

CHP'li belediyelere hizmet yok(muş)
 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) AKP’li meclis üyeleri, çöp toplama kamyonlarının naklini sağlayan Adalar Belediyesi’ne bağlı “Heybeliada” ve “Şehit Nadir Güneş” çıkarma gemileri ile ambulans tekne olarak kullanılan “Horoz Reis” teknelerinin giderlerinin karşılanmasına ilişkin protokolün uzatılmasını içeren önergeyi reddederek, önergeyi İBB Başkanı Kadir Topbaş’a ulaşmadan meclis gündeminden düşürdüler. Uygulamanın iptal edilmesiyle 29 Mart seçimleri öncesi belediye başkanı AKP’li olan Adalar, yeni belediye başkanının CHP’li olmasıyla İBB’nin “hizmet götürülmemesi gereken ilçe” listesindeki yerini almış oldu. ’’

CUMHURİYET HABER PORTALI’ ndan bir haber işte… 

HAYDİ SORGULAYALIM; 

Bu haberi okuduğunuzda ne düşündünüz? ‘’ Oh! İyi olmuş. Onlar da CHP’ li belediye başkanı seçmeselerdi… Görsünler günlerini…’’ mi?, ‘’ Eee, onlar da iktidar olsa aynını yapardı. Değiştirsinler partilerini…’’ mi?  

Sizce bu uygulama da, böyle düşünmek de AKP’ ye sevgi mi, yandaşlık mı, destek mi, yoksa düşmanlık mı? 

Empati yapın, bir kez daha düşünün bakalım ve sorgulayın hiç kimseye çaktırmadan; siz hiç bu ya da benzeri davranışla oyunu arttıran bir yönetim duydunuz mu? Sizce oralarda partilerinin 3-5 oyu varsa onu da kaybettirmedi mi hizmeti kesenler?  

Siz cezalandırılarak oyunu arttıran, ya da siyaset dışına çıkalım; karşısındakini inandırabilen birisiyle karşılaştınız mı? 

‘’AKILLI YÖNETİCİ; ELİNDEKİLERİ YİTİRMEMEK İÇİN ÇALIŞIRKEN, ELİNDE OLMAYANLARI KAZANMAK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞANDIR!’’ diye bir özlü söz duymuş muydunuz? 

 
Toplam blog
: 21
: 571
Kayıt tarihi
: 17.08.09
 
 

Üniversiteyi takiben 35 yıl kamuda yönetici olarak hizmet, ardından emeklilik... Bir büyükşehir b..