Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Nisan '11

 
Kategori
Siyaset
 

CHP'li Dr. Hasan Kılıç, “CHP iktidar olmak için yola çıktı”dedi.

CHP'li Dr. Hasan Kılıç, “CHP iktidar olmak için yola çıktı”dedi.
 

CHP Mersin Milletvekili A.Adayı Hasan Kılıç çalışmalarını sürdürüyor.


CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Dr. Hasan Kılıç, bürokrasiden gelen biri olarak siyaset yoluyla hizmet etmenin daha etkin ve keskin bir yol olduğunu gördüğünü ve 13 Haziran’da Türkiye’ye “halkın iktidar olacağı bir yönetimin geleceğini” söyledi. 

Çalışmalarını ilçe ve mahalle gezileri ile sürdüren, CHP Genel Merkezinde de görüşmeler yapan Dr. Hasan Kılıç, Ülkemizin de Mersin’imizin de CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu, bu nedenle vatandaşların CHP çatısı altında toplanmasını, kendilerine güç vermesini istedi. 

CHP’nin iktidara hazır olduğunu, hazırladıkları projelerin CHP iktidarında hayata geçirileceğini de ifade eden CHP Aday Adayı Dr. Hasan Kılıç, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. 12 Haziran genel seçimleri, bu süreci atlatmada önemli bir dönemeç.” dedi. 

Yıllarca Başhekimlik yaparak Mersin bürokrasisini bilen, tanıyan ve hangi problemin hangi metot ve yollarla çözülebileceğini bildiğinin altını çizen Dr. Kılıç, “Mersin’de siyaset yapmak demek iktidarı ve AKP’nin yaptığı yanlışlıkları bilmek ve halka anlatmak demektir. Halk ile iç içe olmadan dikkate almadan, elini tutamadan siyaset yapmanın imkansızlığını hepimiz biliyoruz. Siyasi oluşumlar, partiler sonsuza kadar iktidarda kalmıyorlar. 2011 seçimleri AK Parti iktidarlarının son dönemi olacak” dedi. 

Türkiye’de oluşturulan yoksul zümre ile insanların bir ekmeğe muhtaç edildiğine işaret çeken Dr. Kılıç, “CHP iktidarında halkın ekmeğini kendisinin alacağını, kömür yardımına muhtaç olmayacağını” belirtti. Dr Kılıç şöyle konuştu, “CHP iktidar olmak için yola çıktı. Halk mevcut AKP iktidarının Türkiye’yi ne duruma getirdiğini yakından gördü. Bizler vatandaşlarımızı kalkındıracağız. Onları yardım dağıtılacak pozisyonlara sokmayacağız. Halk iktidarın sahibi olacak. İktidar yandaşları oluşturulmayacak.” 

Dr. Hasan Kılıç, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürerek dikkat çekiyor. CHP’nin 12 Haziran’da iktidara geleceğini belirten Dr. Kılıç, “Türkiye’de rejimi değiştirmeye yönelik çalışmaların yapıldığı bir dönemde CHP, AK Parti iktidarına dur demek için genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğindeki 41 vaadini Mersin’in tüm ilçelerini gezerek halkı bilinçlendiriyoruz. 12 Haziran’da CHP iktidarında Türkiye’de işsizlik sorununun çözümü, çiftçinin, memurun, esnafın sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yapacağız” dedi. 

2007 Milletvekili aday adaylığı ve 2009 Toroslar Belediye Başkan Adaylı süresinden beri Mersin’in her köşesini gezerek çalıştığını ifade eden Kılıç, çarenin de kurtuluşun da CHP iktidarı olduğunu söyleyen Dr.Kılıç, “Kılıçdaroğlu Başbakan olacak, ülke kazanacak” dedi. 

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..