Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '09

 
Kategori
Haber
 

CHP'nin misyonu

Gündem o kadar yoğun ki. 29 mart seçimlerinden tutun terör devleti israilin zulmüne ve de CHP’nin açılımlarına varana kadar yoğun.

İstanbul’da iki aday yarışıyor biri şovmen Kılıçdaroğlu biri Kadir Topbaş. Şovmen diyorum çünkü elinde İstanbul için hiçbir icraatı olmayan ama nedense elinde bol bol dosya ve de isim olan biri. Sayın Topbaşın yolsuzluğu var mı bilmem ama eğer varsa hesabını vermek zorunda.

Düne kadar din düşmanlığı yapan CHP ne oldu da bir an dine sarıldı anlamak mümkün değil. Sonları hayır olur inşallah. Tabi millet bunu yerse.

Daha dün CHP’li Önder Sav değil miydi peygambere hakaret eden? Yazıklar olsun.

Bir de anlamadığım. Türk milleti Filistinlilerin yanında yer alırken CHP’nin Filistinlilere ve de Hamas’a karşı terör örgütü demesini de bir türlü anlamıyorum. Adamların ülkesini işgal etmişler, vatanlarını basıp zulmetmişler, oturup iyi yaptınız mı diyecek tüm Filistinliler. Daha geçen gün CHP’li Onur Öymen bir televizyon kanalına katılıp Hamas’tan terör örgütü diye bahsediyor. Ayıptır günahtır. Bir gün sizin evinize biri saldırsa sizde savunmaya geçseniz suçlu mu olacaksınız? Ya da yarın bir gün olurda (olma imkanı yok ama hani ya olursa) PKK GüneydoğuAnadolu’da bir Kürt devleti kursa ve de Türk ordusu ya da milleti mücadele etse Kürt devletine karşı terörist mi olacak? Var mı böyle bir mantık. İşte bu CHP’nin zihniyeti. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı. Bir gün o yılan size de dokunursa bakalım nasıl yerinizde duracaksınız.

Sanırım CHP ve de Onur Öymen terör devleti olan İsrail’in nasıl kurulduğunu bilmiyor. Araştırmasını tavsiye ederim. Nasıl üç tane terörist grubun oluşmasıyla kurulduğunu öğrenirse umarım söylediklerinden dolayı özür diler

 
Toplam blog
: 31
: 876
Kayıt tarihi
: 17.11.07
 
 

1975 Samsun doğumluyum. İlk orta ve liseyi Samsun'da okudum. İleri düşüncedeki tüm fikir değerlerine..