Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '13

 
Kategori
Siyaset
 

CHP sancak alabanda, Titanic nasıl battı ve USA gemisi kimleri alıyor?

CHP sancak alabanda, Titanic nasıl battı ve USA gemisi kimleri alıyor?
 

MUSA'yı bekleyen ve USA'yı bekleyen kimmiş, şimdi anladınız mı Sayın İnce...(resim internetten alındı)


Kemal Kılıçdaroğlu ile Ricciardone'nin "kanka"lığı sonuç veriyor. ABD, Türkiyedeki Büyükelçisi ve müttefiki Kemal Kılıçdaroğlu eliyle CHP'yi AK Parti'ye karşı bir üs yapıyor.

Bu cümleden olarak, Ankara Büyükşehir Başkanlığına MHP kökenli bir aday, Mansur Yavaş konuyor... Sol kökenli CHP'lilerin ve özellikle Muharrem İnce'nin isyanlarına rağmen ABD'nin dediği oluyor ve sağcı Mansur Yavaş, solcu CHP'den Başkent adayı seçiliyor.

CHP başka yerlerde de, sağ tandanslı adaylar gösteriyor... Hatta, Muharrem İnce, pek de ince olmayan bir ironi ile, "Hakan Şükür'ü de Sakarya'dan aday yapalım bari" diyor... Aslında hiç fena fikir değil... Belki Hakan Şükür, bir ay önce AK Parti gemisini terketseydi Okyanus ötesinden gelecek bir talimatla CHP adayı olurdu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağcılara ilgilisi yeni değil üstelik... Kendisi, bir kaset darbesi sonucu, hiç beklemediği bir anda CHP'de iktidarı ele geçirince, öncelikle "sağcı" Süleyman Demirel'in "ricasını" kırmayarak tutuklu Mehmet Haberal'ı milletvekili adayı yapmıştı. Üstelik de Mehmet Haberal, solcuların efsane genel başkanı Bülent Ecevit'e yanlış tedavi uygulamakla suçlanıyordu.

Ey Amerika, sen nelere kadirsin!!!.. Hem de, kendine solcu diyen, yıllarca emperyalist karşıtlığının ekmeğini yemiş adamları USA'nın "yüce" amaçları için kullanır; dini bütün Müslümanları, Müslüman kardeşleriyle savaşmak üzere meydanlara sürersin...

Bir zamanlar CHP lideri Deniz Baykal'ın kurultayda satır satır yolsuzluklarını açıkladığı Mustafa Sarıgül'ü  yeniden allar pullar; Cemaat'in zemzeminde yıkayıp halkın önüne koyarsın Ey Amerika!...

Seçime yaklaştıkça Pensilvanya diyanet merkezinden Türkiyedeki kimi siyasiler için parsel parsel "Cennet tapuları" gelirse şaşmayacağız... Nasıl olsa, Bülent Ecevit'e şefaat vaad eden "şefaatçi", AK Partiyle savaşan öteki "solcu"lara da şefaat edecektir!!...

Ah Amerika, Amerika... Sen ne yamansın yahu!... Asla bir araya gelemezler dediğimiz kesimleri, kısımları, isimleri, cisimleri biraya getirip can ciğer kuzu sarması yapıyorsun... Sahi nasıl yapıyorsun?

Yani, bir zamanlar senin gemicilerini Beşiktaş rıhtımından denize atmakla övünen solcu-devrimcilerimizi nasıl oldu şimdi o gemiye bindirdin... Yoksa, onlar zaten hep o gemideydi de biz mi bilmiyorduk.

Bu USA gemisi nasıl bir gemi ki, her cinsi alıyor... Nuh'un gemisi gibi diyeceğim ama o sadece peygambere inananlar alınmıştı, bu gemiye ise,  peygambere inanan da bindiriliyor inanmayan da...

Ne var ki senin bu USA gemisi, aşırı  yüklemeden dolayı batacak gibi gözüküyor... Hani bir zamanlar  hiç batmaz dediğiniz TİTANİC'iniz gibi daha ilk seferinde  dibi boylarsa  hiç şaşırma!..

Biz hiç şaşırmayacağız  mesela!...

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..