Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '12

 
Kategori
Futbol
 

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, bir sen eksiktin!

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, bir sen eksiktin!
 




Şu siyasetçilerin, oy uğruna burunlarını futbola sokmalarından hiç hoşlanmadım.

Dün de böyle düşünüyordum, yarın da böyle düşüneceğim.

Bölge/ il milletvekilleri, doğrusu, insanı futboldan da soğutuyor!

O ilin takımları, futboldan söz ediyoruz kuşkusuz, başarılı olunca, demeç üstüne demeç patlatır, ekranlara çıkmak için her türlü yolu denerler. Bir başarısızlık da ise, toz olurlar. Çünkü onlar için önemli olan,  “başarı”dan nemalanmaktır.

*****

Trabzonspor’un “hakkını savunma” denen bir çıkışı, pazartesi günü milletvekili, aynı zamanda Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, “çok ince ayarlı çalışma”dan söz edişiyle gördük:

“Trabzon gülerse Türkiye güler. Trabzon kalkınırsa Türkiye çok büyük mesaj verir. Şimdi bizim hakkımız olan Trabzonsporumuzun kupasını almak için de çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz. İnşallah hakkı olan Trabzonsporumuzun kupasını da Trabzonspor’un müzesine getireceğiz. Allah inşallah bunu bize nasip edecek.”

Bugün de CHP  Trabzon milletvekili Volkan Canalioğolu, o da “oy devşirme” hesabıyla, “er meydanı”na çıkmış, kükrüyor. Tam da adına uygun olarak, patlamış, bakalım, yaptığı yazılı açıklamayla ne demiş?

"Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) daha fazla geciktirmeden 2010-2011 Süper Lig Şampiyonluk Kupası’nı Trabzon kentine vermesi gerekmektedir. Kupanın Trabzonspor’a verilmesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar’ın söylediği gibi ince ayarla değil, açık ve net bir şekilde Trabzonspor’a verilmesi gerekmektedir. Bunun için ince ayara gerek yoktur. Bütün spor kamuoyu bunu bilmektedir."

Gördünüz mü, patlamayı?

Volkan Canalioğlu da....

Akıllarınca milletvekili olarak Trabzon’a hizmet ediyorlar. Bunlarınki, herkes biliyor ki, hizmet falan değil. Bu kargaşada belki birkaç oy devşiririm hesabı.

Mahkeme varmış yokmuş, takımlara eylemlerinden ötürü ceza kesecek yetkili kurullar varmış yokmuş, kimsenin umurunda değil.  Bu tür çıkışlar, sıradan insanlarınkini koyalım bir yana, "adil yargıyı etkilemeye teşebbüs" değil de nedir?

*****

Volkan Canalioğlu...

Partinden milletvekili seçilen iki saygıdeğer insan Meclis’e gelemiyor, seni listeye yerleştiren Genel Başkan’ın hakkında “fezleke” düzenleniyor, partine yönelik yıpratmalar sürüyor... sen kalkmışsın, futbol gibi, siyasi/ etnik/ din farklılığı olan insanları bir araya toplayan bir spor alanına giriyor, “bölgecilik” yapıyorsun...

Yoksa, birilerinin dillerinden düşürmediği gibi, onlara özenerek kendini “bölge milletvekili” mi görüyorsun?

Temsil ettiğin partinin adını unutma!


TURGUT ÇELİK/ Mersin

 
Toplam blog
: 2458
: 2418
Kayıt tarihi
: 10.11.08
 
 

24 Kasım 1944'te İspir'de doğdum. Ankara Kurtuluş Lisesi'ni, Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesi Tü..