Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '17

 
Kategori
Güncel
 

CHP'ye Göre "Piknik Yapan" Teröristlere Askerimiz SİHA'maz!!

CHP'ye Göre "Piknik Yapan" Teröristlere Askerimiz SİHA'maz!!
 

CHP'li vekil Sezgin Tanrıkulu'nun SİHA'lar sivilleri vuruyor çıkışına Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi. O da SİHA'ların "piknik yapan" teröristlere ateş etmemesi gerektiğini söylüyor.

Bir tv programında konuşan Kılıçdaroğlu, adamlar teröre destek verse de, terörist olsa da madem piknik yapıyor ve silahı yok -artık nerden biliyorsa- SİHA'lar onlara sıkmamalı, diyor.

Peki, bu adamların piknik yaptığı nerden biliniyor?

Herhalde, dağa çıkmışlar işte, dağ bayır geziyorlar, diye piknikçi diyorlar?.. Tamam da PKK teröristleri zaten kuruluşundan beri dağlarda geziyor... Yaklaşık elli yıldır süren bir "piknik" bu!

Üstelik, binlerce cana yüz milyarlarca mala mal olmuş bir piknik!!

Demek ki, dağda gezmek her zaman piknik yapmak anlamına gelmiyor. Bu yaklaşımların iyi niyetle ilgisi olabilir mi?

Gerçi Batı'da da bazı piknikçiler, mangallarını tam söndürmeyerek ormanlarımızın yanmasına neden oluyor ama herhalde bu zararı, PKK "piknikçileri" nin zararıyla kıyaslamamız akılla izanla bağdaşmaz.

Yani, okulunu, üniversitesini, evini terkedip dağlara çıkmış/çıkarılmış ve burada yıllardır emperyalist silahlarıyla terör yapan insanlara "piknik yapıyor" diyecekseniz; bizim masum piknikçilere de "terörist" diyebilirsiniz!!

Ana muhalefet'in bu tür söylemleri toplumu rencide ediyor. Teröre açık destek anlamına gelebilecek bu çıkışların toplum genelinde onay bulması mümkün değil.

CHP içinde de bu tür yersiz söylemlerden rahatsız olanlar bulunduğuna kuşku yok... Türkiye, terörle bu denli etkin mücadele ederken, teröriste moral destek olmanın anlamı yok!

CHP lideri, iktidar olursam dört yılda terörü bitirim, derken acaba neyi kasttetti?

Yoksa, kendisi Cumhurbaşkanı olunca, harç bitti yapı paydos, misali "piknik bitti teröre paydos" diyip işi bitirecek mi?

Nasıl yani... Kırk yıldır uğraştığımız terör bu kadar basit bir yolla bitecek mi, gerçekten...

Yoksa, siz mi olayın ciddiyetini anlayamayacak basitliktesiniz!!

CHP hiç iyi gitmiyor!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..