Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

23 Ekim '08

 
Kategori
Müzik
 

Christina Aguilera

Christina Aguilera
 

Christina Aguilera Milliyet


Christina Aguilera kimdir?

Christina, 18 Aralık 1980’de Staten Island, New York'ta Katolik bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi..

O küçüklüğünden beri şarkıcı olmayı hayal ediyordu ve onu dinliyen herkes “büyük sesli küçük kız” diye ondan bahsediyorlardı.. O sonunda hayal ettiği gibi tanınmış bir şarkıcı oldu..

Bir sürü başarılara imza attı:

<ımg src="http://galeri.milliyet.com.tr/2008/10/24Yeni_albume_seksi_imaj/28.jpg" border="0">

2000 yılında “Genie In A Bottle”ile Grammy Ödülleri’ne “En İyi Kadın Pop Şarkıcısı” dalında aday oldu. Aynı yılın en son gecesi MTV’nin yeni yıl partisinde yer aldı.

2001 yılında “En İyi Pop Albümü” dalında Latin Grammy Ödülü’ne layık görüldü. Dünyada 3 milyon adet sattı.

24 Ekim 2000’de “My Kind Of Christmas” adındaki albümü lisetelerde 28. sıraya kadar yükseldi. Bu başarıların üstüne Ricky Martin, Aguilera’dan “Nobody Wants To Be Lonely” adlı şarkıda onunla düet yapmasını teklif etti. 2001’de piyasaya çıkan bu single, tüm dünya lisetelerinde üst sıralara kadar yükseldi.

2001 yılında, “Moulin Rouge” filminin müziklerini içeren albüm için 1975 tarihli “Lady Marmalade” şarkısının yeniden yorumlanmasına karar verildi. Aguilera, Lil’ Kim, Mya ve Pink bu şarkıyı seslendiren sanatçılardı. Parça 5 hafta boyunca bir numarada kaldı ve dört sanatçıya da “Pop Dalında En İyi İşbirliği” Grammy Ödülü’nü kazandırdı.

Hakkındaki ilginç haberlerden:
2003 yılında tüm dünyada yankı uyandıran diğer bir olay, MTV Video Müzik Ödülleri’nde gerçekleşti. Aguilera, sahnede Britney Spears’la birlikte Madonna’ya eşlik ederken bir sahnede onunla öpüştü.

Özeli: Aguilera Eylül 2001’e kadar dansçı Jorge Santos’la 2 yıl süren bir ilişki yaşadı. 2002’de müzik piyasasında yöneticilik yapan Jordan Bratman’la birlikte olmaya başladı. Şubat 2005’te nişanlanan çift, 19 Kasım 2005’te Napa Valley’de evlendi.

O bir yardımsever:

<ımg src="http://galeri.milliyet.com.tr/2008/10/24Yeni_albume_seksi_imaj/27.jpg" border="0">

Aguilera, Grammy’ye ve MTV Video Müzik Ödülleri’ne aday oldu, birçok kez de ödül sahibi oldu. Ama! Bütün bu başarılarının yanında sanatçının hayırseverliği tüm dünyada biliniyor.

Özellikle: PETA’ya, Aids vakıflarına, Katrina Kasırgası kurbanlarına, şiddet karşıtı vakıflara yardım ediyor. Christina Aguilera, güçlü yorumu, 4 oktavlık sesi ve şimdiye kadar satılan 25 milyondan fazla albümüyle dikkat çekmeyi sürdürüyor.



Christina Aguilera Türkiye'de!

“Var mısın, Yok musun”da Aguilera şov! Milliyet'te ki haberi:

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1005397&Kategori=yasam&b=%E2%80%9CVar%20misin,%20Yok%20musun%E2%80%9Dda%20Aguilera%20sov


Biyogrofisiyle ilgili kaynak bilgiler:
Christina Aguilera'nın kendi sitesinden http://www.christinaaguilera.com/

Görüntülü dinlemek isteyenler için!
VİDEO MÜZİK
MYPLAY: http://musicbox.sonybmg.com/video/christina_aguilera

Yeni albüm fotoğrafları ve seksi imaji-Milliyet: http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?galeriid=4786&ver=12

Christina Aguilera'nın çok özel fotoğraf galerisi Milliyet: http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?galeriid=314

''Melekler yüreğinden öpsün Aguilera''

Sabiha Rana



Evet kaldığımız yerden devam diyoruz!

Mesela! Baş'örtü'sü'yle uğraşacağımıza, geliniz hep birlikte Türkiye'mizin ve güzel İstanbul'umuzun tertemiz, mis gibi geleceği için, yatırım yapalım ve yemyeşil bir örtüyle dünyamızı kaplayalım ama en önce de TEMA'ya katkıda bulunalım.. Başka çare yok! Çünkü;ne başka dünya, ne başka Türkiye, ne de başka bir İstanbul var! Ama! TEMA'da hayat var! http://www.tema.org.tr/

İletişim: TEMAVakfi@tema.org.tr


Marmaris'e kıymayın dedik, kıydınız! http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=137400



YA KIZ ÇOCUKLARIMIZ? HAYDİ ONLARIDA UNUTMAYALIM!

<ımg alt="" src="http://kampanya.milliyet.com.tr/bbog/bireysel.jpg" usemap="#a" border="0">


BİR KIZ ÖĞRENCİNİN HAYATINI DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ
https://secure.cydd.org.tr/bagis/index.asp

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..