Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '12

 
Kategori
Dünya
 

CIA Başkanı'nın Seks Skandalının Perde Arkası

CIA Başkanı'nın Seks Skandalının Perde Arkası
 

 

Masa altı fanteziler,dudak uçuklatan e-mailler ve kadın kıskançlığı.

Aşk seks entrika...

Tekmili üç kısım birden.

Durumun dünyasal boyutu ile ilgilenmiyorum.

Dev dünyanın seçimi öncesi yaşanmışta, tuzakmış, kasıtlıymış , abi geleceğin başkan adayıymış felan feşmekanmış, cak mış cekmiş.

Mevzuyu;  analistler, politistler ,uluslararası uzmancıklar,  komplocular, teoristler, pratisyenler düşünsün,didiklesin,gıdıklasın. Haberciler yazsın:

“FBI’ın sözcüsü Shelley Lynch, ajanların Paula Broadwell’in Charlotte’daki evine gittiklerini söylerken, ajanların Broadwell’in evinde ne yaptıklarına ilişkin bilgi vermedi.

Ajanların, Broadwell’in evine girerken, sıklıkla kanıt toplamak için kullanılan karton kutular taşıdıkları görüldü.

Bu arada Petraeus’un eski görev arkadaşları ve dostları, istifa eden CIA Başkanı’nın, geçen yaz sevgilisinin bir diğer kadına Petraeus’tan uzak durması uyarısında bulunan e-postalar gönderdiğinden şüphelenildiğini öğrenince şok olduğunu söylediler.

Petraeus’un arkadaşlarına, Tampa sosyetesinden Jill Kelley ile ilişkisinin platonik olduğunu, öte yandan sevgilisi Paula Broadwell’in bunu romantik bir ilişki olarak gördüğünü söylediği belirtildi.

David Petraeus’un bir arkadaşı, emekli generalin, Broadwell’in Kelley’e gönderdiği e-postaları öğrenince şoka girdiğini belirtirken, Kelley ve cerrah eşi Scott ile arkadaş olduğunu söyleyen Petraeus’un, çiftin Tampa’daki evlerini düzenli olarak ziyaret ettiğini söylediği kaydedildi.

Arkadaşları yine Petraeus’un, Broadwell’e, kadının bilgisayarında bulunduğu iddia edilen,hassas askeri bilgiler verdiği iddiasını reddettiğini söylediler.

Jill Kelley, Mayıs ayında rahatsız edici e-postalar almaya başlamıştı. Söz konusu e-postalar, Kelley’nin yetkilileri durumdan haberdar etmesine neden olmuş, sonunda da Petraeus’un istifasıyla sonuçlanan soruşturmayı tetiklemişti.

David Petraeus’un biyografisini de yazan Paula Broadwell, geçen ay Denver Üniversitesi’nde yaptığı bir konuşmada, CIA’nin göz altına alınanları Bingazi’deki gizli bir tesiste tuttuğunu ve 11 Eylül’de ABD Konsolosluğu’na düzenlenen saldırının bu kişilerin salıverilmesi çabası olduğunu söylemesi üzerine dikkatleri üzerine çekmişti.

Konuşmasının görüntüsü YouTube’da bulunan Broadwell, CIA’nin Libya’daki faaliyetlerini kendisine kimin söylediğini açıklamamıştı.”(milliyet.com)

Gördüğünüz üzre bu bir kadın kıskançlığının, yine ortayı talan etmesi durumudur.

Ne olursa olsun, kim olursa olsun; araya bir üçüncü kadın girdiğinde esas kadının şiddeti ne bu celal kıvamında olmaktadır.

Erkek konumu itibari ile dünyaya kafa tutsun, devletsel işler becersin, gücünün etkisini sataştırsın, bir kadınla baş edemez yeri geldiğinde.

Netekim  sen koskoca CIA başkanı ol her halta hükmet, bi kadına hükmedeme.

Brehhhh.

Koskoce dünya devinde yasak ilişki yüzünde istifa eden başkanlar varsa sayın seyirciler, aşk meşk işlerinden daha çok ekmek yenir.

İnsanoğlu uçkur belası yaşayacaktır herdaim, böyle biline.

 

Ahan da en sıcak linki haberin:

http://dunya.milliyet.com.tr/cia-skandali-broadwell-in-kitabina-yaradi-/dunya/dunyadetay/13.11.2012/1626484/default.htm

 

 

 
Toplam blog
: 432
: 6177
Kayıt tarihi
: 08.10.06
 
 

Med cezir içinde kafasına estiği gibi yaşayan bir havva kızı birazcık kağıt kalem aşinalığı olmas..